Foto: Privātais arhīvs

Šī nedēļa pašmāju šovbiznesa dzīvē pagājusi Raivja Raspopova (attēlā) zīmē. Tauta sociālajos tīklos turpina diskutēt par to, vai ballīšu zvērs agrā 31. janvāra rītā bārā Just patiešām "nogrūdis resno", lai kautiņu turpinātu Klondaikā, vai arī norāvies pats. Savu versiju tagad atklājis arī bāra Just apsargs.

Pie DELFI Izklaide vērsās bāra Just apsargs, kurš liktenīgajā vakarā gan nav strādājis bārā, taču dzirdējis atsauksmes no kolēģiem un pret rītu atpūties Klondaikā, kur bijis aculiecinieks Raspopova kautiņa otrajam raundam.

"Just apsargiem līdzīgas situācijas gadās vairākas reizes naktī, nelielas saķeršanās starp apmeklētājiem mums nav nekas īpašs. Neviens no kolēģiem pēc tam īpaši nerunāja par Raivja gadījumu kā kaut ko neparastu," DELFI Izklaidei atklāj apsargs.

Tā kā ballīšu zvērs ir biežs viesis bārā Just, apsargi puisi jau labi ievērojuši un spriež, ka Raspopovs neesot no tiem tipiem, kas vakara noslēgumā meklē iespēju izkauties. Apsargs toties bijis liecinieks Raspopova kautiņa otrajai daļai Klondaikā.

"Viņš ieradās Klondaikā manāmi iereibis, taču nebija nekādas asiņainās sejas. Puisis, kurš Klondaikā ienāca pēc Raivja, bija ļoti agresīvs.  Klupa Raivim virsū, sakot, ka Raivis viņam pie Just esot saplēsis brilles, gribēja, lai viņš atmaksā briļļu naudu.

Sākās kautiņš uz ielas pie Klondaikas, bet konfliktu sāka tas otrs jaunais cilvēks. Viņi tur pavārtījās pa bruģi, tad viņus izšķīra. Bet Raivim konfliktā bija auguma pārsvars, jo tas džeks viņam bija līdz zodam," notikumus atstāsta aculiecinieks.

Ar līdzīgu versiju par notikumiem Klondaikā pie DELFI Izklaides pēdējo dienu laikā vērsušies vēl vairāki izklaides vietas apmeklētāji.

Pēc ballītēs pavadītās nakts un spriedzes pilnā rīta Raspopovs taisnā ceļā devies uz Cheapy hosteli pildīt ģenerāldirektora pienākumus. DELFI Izklaide saņēma arī vēstuli no Raivja darbakolēģiem Cheapy hostelī, kuri apliecina - lai gan Raivis sestdienas rītā hostelī ieradies uzreiz pēc ballītes, viņš bijis visnotaļ normālā izskatā un noteikti ne ar asiņainu seju.

"Raivis hostelī ierādās ap vienpadsmitiem dienā. Jautāja, kā man, vai darbā viss kārtībā un tā. Viss bija kā parasti. Ieraudzīju, ka viņam nedaudz uzsista zila acs, uzreiz jautāju, kas noticis un kāpēc.

Raivis teica, ka viņam esot uzbrukuši kaut kādi resnie un sanācis sakauties, rādīja savu kulaku, kurš bija pārsists un aptīts ar plāksteriem. Ar Raivi kopā bija meitene, kura it kā esot viņu uzvaktējusi, lai vairs nesakaujoties, jo Raivis tajā vakarā esot bijis visai agresīvi noskaņots.

Izrādījās, ka meitenei nebija, kur palikt, un viņa bija iecerējusi palikt hostelī pie Raivja. Taču Raivis palūdza, lai iedodu meitenei kādu citu numuriņu, kur izgulēties. Tā arī izdarīju un gāju tālāk strādāt," raksta Raspopova kolēģis Ritvars.

Tikmēr tauta turpina plosīties sociālajos tīklos. Par godu Raspopova varoņstāstam jau tiek radītas dažādas karikatūras, kurās ballīšu zvērs, apkrāvies ar glāzēm, izaicina visus uz kautiņu, kā arī cilvēki piedāvā puisim noslēgt šo sāgu, apliecinot savu spēku publiskā cīņā. 

"Redzēju to Just pasākumu. Tik tizlu kausli sen nebiju redzējis. Domāju R.R. pat mušu nosist problēma. Starp citu, ja jau izaicinājums, tad izaicinājums. Izaicinu Raspopovu uz trīs raundiem ringā, ar cimdiem un aizsargiem, lai mīkstpēdiņam tik ļoti nesāp," puisi publiski aizstāvēt savu godu aicina kāds Kārlis Langis.

Pats Raspopovs atklāj, ka konflikta lielajai popularitātei ir pozitīvs spēks - vairāki cilvēki, kuri viņam parādā naudu, uzzinot par ballīšu zvēra spēku, pēkšņi paši pieteikušies atdot parādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!