Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju fitnesa skaistuļi var lepoties ne tikai ar fantastiskiem augumiem, bet arī kvalitatīvām foto sesijām, kurās perfekti iemūžināts katrs viņu sīkākais muskulītis. Jau labu laiku trenēto skaistuļu iecienītais fotogrāfs ir Andrew Poplavsky – vīrietis, kurš spēj muskuļus padarīt par veselu mākslu.

"Tagad ir tāds laikmets, kad skaistu sieviešu netrūkst un visas labprāt iemūžina šo savu skaistumu. Es apzinos, ka varētu kļūt stāvus bagāts, vienkārši taisot skaistas foto sesijas ar bagātu vecāku meitiņām.

Taču šādu kadru ir pilns internets. Man tas nav interesanti, tāpēc esmu izvēlējies citu ceļu, kā parādīt skaisto," DELFI Izklaidei par sevi stāsta Poplavsky. Savām fotosesijām kā modeļus viņš izvēlas sievietes un vīriešus ar īpaši sportiskiem augumiem, taču bildē viņus ne kā parastus smukulīšus.

 "Man mērķis ir nevis vienkārši sabildēt smukas bildītes, bet gan ielikt kadros pārdomātu stilu un ideju," stāsta mākslinieks.

Poplavsky neiebilst, ka par Latvijas galveno fitnesa fotogrāfu sevi pasludinājis Tomass Lukomskis. Viņu nebaida konkurence, jo fotogrāfs apzinās, ka viņa odziņa ir neatkārtojamais stils. "Citi bildē lielākoties fashion stilā, bet es cenšos radīt mākslu," uzsver Poplavsky.

Viņa kā mākslinieka galvenie trumpji ir spilgtas krāsas un personiska vēlme motivēt citus. Fotogrāfam jau pozējis teju viss Latvijas fitnesa skaistuļu zieds - Aivars Visockis, Oksana Poplavska, Eduards Ševčenko, Gints Valdmanis un citi trenēti un iedvesmojoši cilvēki. Fotogrāfs smejas, ka pats vairs nevar saskaitīt, cik ideālā auguma īpašniekus bildējis.

Latvijas fotomāksliniekam pozējušas arī ārvalstu zvaigznes. Viņa klientu lokā ir fitnesa zvaigznes no Maskavas. "Mans galvenais mērķis - pafotografēt Arnoldu Švarcenēgeru un Silvestru Staloni, kamēr viņi vēl ir dzīvi. Un kamēr es pats esmu dzīvs," nākotnes plānus atklāj mākslinieks.

Vairāk ar Poplavsky mākslu var iepazīties viņa Facebook lapā vai sekojot viņam Instagram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!