Foto: DELFI

Otrdienas, 24. februāra, vakarā Latvijas Nacionālajā operā norisinājās mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons pasniegšanas ceremonija, un pēc garā pasākuma daļa viesu devās uz klubu Kaļķu vārti, lai atzīmētu panākumus.

Jau vēstīts, ka šogad ceremonijā triumfēja grupa Instrumenti un dziedātājs Dons - katrs no viņiem saņēma pa trim zeltītajām statuetēm. Par labāko debiju tika sumināta grupa Carnival Youth, kategorijā par labāko metāla un roka albumu balva tika Ainaram Virgam, kurš gan slimības dēļ uz ceremoniju nebija varējis ierasties, un tika godināti arī citi pērnā gada labākie mūziķi.

Ceremoniju, kā ierasts, vadīja jokdaris Fredis, kurš, kā atzina ne viens vien sociālo tīklu lietotājs, šķita visai saguris, un vakara gaitā skatītājiem uz skatuves bija iespēja redzēt virkni Mikrofona ierakstu kūrēto mākslinieku un citu izpildītāju uzstāšanos.

Pēc ceremonijas vēlajā nakts stundā viesi mēroja ceļu uz Vecrīgā esošo klubu-restorānu Kaļķu vārti, lai atzīmētu panākumus, apspriestu pasākuma norisi un vienkārši patērzētu ar sen nesatiktiem kolēģiem, bet nogurums darīja savu un pārlieku ilgi burziņš vis nevilkās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!