Foto: Privātais arhīvs
Latvijas mūzikā sevi skaļāk piesaka jaunais reperis Dreff (attēlā) jeb Andrejs Kožerenoks no Tukuma. Puisis sapratis, ka mūzika ir viņa īstais aicinājums, un nu viņš gatavs iekarot plašākus apvāršņus.

"Ar mūziku sāku nodarboties vēl agrajā 2011. gadā pēc kaut kādas iekšējās balss mudinājuma," DELFI Izklaidei atklāj Dreff, kurš pēc šī izmēģinājuma tā arī nav apstājies un turpina muzicēt nu jau jaunā līmenī.

"Mūzika man ir kā hobijs, bet es apzinos to, ka pievēršos tai arvien nopietnāk un ar lielāku sevis atdevi. Man ir nu jau ap 20 dziesmām, ja ne vairāk. Dziesmas rakstu gan latviešu, gan arī krievu valodā.

Man nepatīk vienveidība, tāpēc katru reizi cenšos iegūt maksimāli savādāku skanējumu. Mans mērķis ir augt un attīstīties, un iet tālāk šajā sfērā. Nepadoties un iet uz priekšu, tas ir mans moto," skaidro Dreff.

Lai viņa daiļradi beidzot varētu novērtēt plašāka tautas daļa, Dreff piedāvā savu jauno hitu Sasodīti brīvs, kuram izveidots arī video klips. "Dziesma stāsta par to, ka katrs no mums ir brīvs pa savam. Katrs pats individuāli izvēlas, ko viņš dzīvē grib darīt, un neviens to nevar apspiest.

Katram ir savs ceļš, kuru viņš iet, neatkarīgi no citu viedokļiem. Nav jādzenas pakaļ slavai un nav jābūt mantkārīgam attiecībā pret savu darbu. Panākumu atslēga slēpjas tevī pašā. Tu dari savu darbu ar atdevi, un rezultāts noteikti būs," dziesmas jēgu skaidro tās autors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!