Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 2. aprīļa, sērijā seriālā UgunsGrēks tika noslaktēts kārtējais tēls – šoreiz mira Elīnas Dzelmes atveidotā Sofija (attēlā). Lieldienu brīvdienās tautai ir ko darīt – seriāla fani steidz izmeklēt lietu un izvirzīt savas versijas par vainīgo.

Sofija ar asiņainu blūzi un bez dzīvības pazīmēm tika atrasta Pētersonu viesnīcas biljarda istabā, kuru par mirstamo vietu savulaik izvēlējušies jau vairāki seriāla tēli. Taču šoreiz viss nav tik vienkārši, jo aizdomās par slepkavību var turēt teju visus UgunsGrēka varoņus.

Ar Sofiju izrēķināties gatavību izteikuši Donāts, Vadims, Gunārs, Mirdza, Jevgēņija, Manfrēds, Dana, Gatis un Lidija. Savukārt slepkavības vietā pirmie ieradās Gatis, Dana un Ieva. Protams, pastāv versija, ka slepkava ir vēl kāds cits.

Gaidot notikumu attīstību, nācija sociālajos tīklos jau diskutē par to, kurš ir iespējamais vainīgais. Kamēr daļa tautas pauž nozēlu par to, ka karstasinīgā Sofija jau tik drīz pamet UgunsGrēka rindas, daudzi pauž atvieglojumu par neprognozējāmās varones aiziešanu.

Skatītāji sūkstās, ka nespētu vairs ilgāk klausīties Sofijas kaujinieciskajos saukļos, īpaši leģendārajā "Saprati, blozga?". Seriāla veidotāji atklāj, ka viņu mērķis, iesaistot Dzelmi, bijis sajaukt gaisu mierīgajā dzīvē Pētersonu viesnīcā.

"Jau pašā sākumā zinājām, ka seriālā viņas loma nebūs ilgstoša. Intensīvi darbojoties pavasara sezonā, Sofija savu uzdevumu ir paveikusi, un kāds no varoņiem nolēma tikt no viņas vaļā," DELFI Izklaidei norāda Baiba Saleniece, UgunsGrēka producente.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!