Foto: Privātais arhīvs
Globālajā tīmeklī plašu fanu pulku savākusi apburošā 18 gadus vecā Jūlija Vinsa (attēlā) no Krievijas pilsētas Engelsas – jauniete var lepoties ar muskuļotu augumu un sejiņu, kuras dēļ viņa tiek salīdzināta ar lellīti un pat eņģeli.

Pāris mēnešu laikā Jūlijas fanu pulciņš Instagram tīklā pieaudzis līdz 50 tūkstošiem sekotāju, un cilvēki gan no Krievijas, gan citām pasaules malām nebeidz jūsmot par neparasto sportisti.

Meitene ir profesionāla svarcēlāja un viņai piederot arī trīs pauerliftinga rekordi, bet atšķirībām no daudzām citām šī sporta veida pārstāvēm Jūlija ir apņēmības pilna nekad nezaudēt sievišķību, tāpēc sportojot viņa gandrīz vienmēr ir uzkrāsojusies, ieveidojusi matus un citādi sapucējusies.

"Cilvēki mani pazīst kā "muskuļoto Bārbiju", un man patīk šis salīdzinājums. Man ir lielas un skaistas acis un es krāsojos, bet tajā pašā laikā es esmu stipra. Es varu treniņos pacelt 180 kilogramus, un vēlos iegūt vēl vairāk muskuļu," ārvalstu medijiem skaidrojusi skaistule.

Tiesa, regulārie treniņi un ķermeņa formas sagādā arī neērtības saskarsmē ar pretējo dzimumu, bet Jūlija tam radusi izskaidrojumu - viņasprāt, puišiem vienkārši skaužot, ka viņa spējusi sasniegt tādus rezultātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!