Populārais mūziķis Andris Kivičs ar videoklipu savam jaunākajam hitam vēlas parādīt Latvijai talantu. Tas ir kāds pilnībā paralizēts puisis, kurš, izmantojot tikai muti, rada fantastiskas gleznas.

"Mareks Odumiņš ir pilnībā paralizēts 26 gadus vecs puisis no Bauskas, kurš nav padevies, bet glezno brīnišķīgas bildes, turot otu mutē. Ieraudzīju viņu pirms kāda laika Ķīpsalā, kādā jauniešu pasākumā.

Mani pārsteidza tas, ka šī puiša gleznotās bildes ir patiešām izsmalcinātas! Daudzi ko tādu pat ar roku nespētu uzzīmēt, bet viņš glezno ar otu mutē," DELFI Izklaidei stāstu par Mareku atklāj Kivičs.

Mūziķis sapratis, ka jānāk palīgā puisim un jāparāda viņa brīnišķais talants pasaulei. Lai padarītu talantīgo Mareku populāru, viņš izlēmis nofilmēt puisi savas jaunākās dziesmas Tieši tagad un te videoklipā.

Video ikviens var vērot, kā pilnībā paralizētais puisis, darbojoties tikai ar muti un izpalīgam padodot krāsas tūbiņas, uzbur īsta mākslinieka cienīgus šedevrus.

Videoklipa prezentāciju Kivičs bija sarīkojis kopā ar Mareka gleznu pirmo personālizstādi. "Gandrīz 30 Mareka darbi tika uzreiz nopirkti. Tā bija laimīgākā diena viņa dzīvē," gandarīts par labo darbu ir Kivičs. Viņš cer, ka arī citi mākslas mīļotāji, noskatoties video, uzmeklēs viņu vai Mareku sociālajos tīklos, un Mareka talanta cienītāju pulks turpinās pieaugt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!