Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas seksīgāko fitnesa modeli tiek dēvēta pievilcīgā Karīna Akmens, taču lietuviešiem ir pašiem sava zvaigzne – Lietuvā šis godpilnais tituls pieder un par fitnesa karalieni tiek dēvēta Živile Raudoniene (attēlā).

Kā vēsta kaimiņzemes mediji, 33 gadus vecā Živile ir fitnesa modele, kultūriste un profesionāla cīkstone, kura ringā iziet ar segvārdu Aksana. Viņai ir savs fanu pulciņš ne tikai Lietuvā, bet arī citur pasaulē - daiļaviņas Twitter kontam šobrīd jau ir vairāk nekā 330 tūkstoši sekotāju.

Izskatīgā modele fitnesam pievērsās 16 gadu vecumā, bet gadu vēlāk viņa jau ar labiem panākumiem startēja IFBB Arnold Classics Contest kultūrisma sacīkstēs. Laika gaitā Živiles muskuļi kļuvuši tikai iespaidīgāki, un viņas karjera uzņēmusi galvu reibinošus apgriezienus.

Lietuvas fitnesa karaliene šobrīd dzīvo ASV, kur viņa iemantojusi lielu atpazīstamību un slavu kā ringa meitene. Cīņas sportā viņa guvusi visnotaļ atzīstamus panākumus un izcīnījusi dažādus titulus.

Kaimiņzemes mediji jau pavīpsnājuši, ka izskatīgā kultūriste Živile, iespējams, popularitātes ziņā beidzot gāzīs no troņa par Lietuvas skaistāko meiteni dēvēto Moniku Šalčiūti, kuras neizmērojamā daile pirms diviem gadiem izraisīja milzīgu sensāciju Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!