Foto: Kadrs no video
Internetā ļoti lielu popularitāti bauda dažādi video, kuros sievietes un meitenītes citām daiļā dzimuma būtnēm māca krāsoties, un pastiprinātu ievērību pēdējā laikā izpelnījusies kāda nīderlandiešu izcelsmes grima māksliniece, kura pārsteigusi pasauli, izkrāsojot tikai pusi no savas sejas.

Viena no lielākajām YouTube zvaigznēm, kas regulāri iepriecina pasauli ar dažādiem klipiņiem, kuros sniedz padomus, kā pareizi uzklāt grimu, ir 21 gadu vecā nīderlandiete Nikija. Viņas kanālam ir gandrīz viens miljons sekotāju, un katrs pamācošais sižets tiek sagaidīts ar milzīgu sajūsmu.

Nesen vizāžiste publicējusi unikālu video, kurā viņa uzkrāso tikai vienu savas sejas pusi, otru atstājot pavisam dabiskā paskatā. Klipiņš kļuvis par īstu interneta hitu, un grima mākslinieces fani sajūsminājušies par šo pārdrošo soli - visai pasaulei parādīt, cik neizteiksmīga un parasta ir Nikijas seja, kad tā nav izskaistināta.

Videoklips atklāj skaudro patiesību - kosmētika ir lielisks veids, kā izskaistināt savu ģīmi un padarīt to pievilcīgāku, taču savu patieso seju nav iespējams noslēpt pat zem visbiezākās grima kārtas.

Kā videoklipa sākumā pastāsta pati Nikija, vairāki fani, kuri redzējuši viņu ar krāšņu grimu, ieraugot vizāžisti bez kosmētikas, bieži vien netic, ka tā ir viņa. Lai to labotu, izskatīgā nīderlandiete nolēmusi nodemonstrēt, cik ļoti ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību iespējams izmainīt savu izskatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!