Foto: Reuters/Scanpix

Par vienu no pēdējā laika apspriestākajiem pārīšiem Holivudā bija kļuvis skandalozais Šons Penns un skaistule Čārlīze Terona (attēlā), bet tagad šim mīlasstāstam pienācis gals.

Terona un Penns ilgu laiku bija draugi, bet viņu attiecības sākās 2013. gadā. Abi intervijās neslēpa savas dziļās jūtas viens pret otru, un arī, izejot sabiedrībā, viņi radīja tik saskanīga pāra iespaidu, ka bija skaidrs - drīz skanēs kāzu zvani.

Pērnā gada izskaņā tapa zināms, ka ceļojumā uz Parīzi abi saderinājušies, šī gada sākumā klīda rundas, ka Penns jau kārto formalitātes, lai adoptētu Teronas dēlu Džeksonu, un pavisam nesen 39 gadus vecā aktrise visai pasaulei pavēstīja, ka 54 gadus vecais Penns ir viņas mūža mīlestība.

Pirms mēneša abi apžilbināja Kannas, bet šonedēļ izdevms Us Weekly, atsaucoties uz anonīmu avotu, vēsta - pēc Teronas iniciatīvas saderināšanās ir atsaukta un kopš atgriešanās no Eiropas abi vairs nedzīvo kopā.

Penns, kura pagātnē netrūkst dažādu skandālu, bijis precējies divas reizes - pirmā viņa sieva bija Madonna, otrā - Robina Raita. Kad intervijās viņam jautāja, kāpēc trešajai laulībai vajadzētu izdoties, ja pirmās divas pajuka, Penns atzina, ka toreiz viņš bijis "daudz mazāk informēts kā šodien".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!