Līgo vakaram ar joni tuvojoties, aktuāls kļūst ikgadējais atgādinājums – nesēsties pie stūres dzērumā. Aicinājumam pievienojies arī pazīstamais reperis R.2.R.S., kurš, lai brīdinātu tautu par šādas rīcības sekām, izveidojis repa video klipu.

"Kompozīcija ir stāsts par puisi vārdā Andris, kuram ir lieli sapņi, kā daudziem mūsdienu zēniem, un kurš ļoti aizrāvies ar mašīnām un visām tām lietām. Puisis grib piedalīties kādā konkursā un vispār redz savu dzīvi tikai saistītu ar automašīnām.

Tad kāds notikums maina visu viņa dzīvē, un Andris, sāk kļūt izklaidīgs, pārmērīgi lieto alkoholu un brauc ar auto reibumā," DELFI Izklaidei par video stāsta R.2.R.S.

Viņš uzsver, ka ar šo hitu vēlējies mudināt nāciju padomāt divreiz pirms sēsties pie stūres reibumā vai nākamajā rītā pēc kādas vētraini noplostotas ballītes.

"Skumīgi klausīties statistikas datus, kad atkal aizvadīti asiņainie Jāņi. Ja mana kompozīcija izglābs kaut vienu vai vismaz liks kādam par to padomāt pirms braukt, tad es uzskatu ka mērķis ir un būs sasniegts," spriež reperis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!