Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par apspriestāko notikumu Krievijas šovbiznesā šonedēļ kļuvusi dziedātājas un aktrises Žannas Friskes pāragrā nāve, un mediji steidz publicēt aizgājējas tuvinieku, draugu, bijušo mīļoto un citu tuvu stāvošu personu pārdomas par Friski. Lielāko uzmanību, protams, izpelnījusies intervija ar viņas dzīvesbiedru, televīzijas raidījumu vadītāju Dmitriju Šepeļovu (abi attēlā).

Īsi pēc dziedātājas nāves tapa zināms, ka divas dienas pirms viņas aiziešanas mūžībā Šepeļovs ar abu mazo dēliņu Platonu devušies uz Bulgāriju, un netrūka arī mediji, kuros Friskes dzīvesbiedram bija veltīti pārmetumi par šādu rīcību - zinot sievas smago stāvokli, pamest viņu vienu nav bijusi cienījama rīcība.

"Tas, ka es vedīšu bērnu uz jūru, bija zināms jau pirms mēneša. Bija nopirktas biļetes, noformētas vīzas. Šajā laikā mēs sapratām, ka var notikt jebkas, bet neviens ārsts nedz no Krievijas, nedz Vācijas vai Amerikas, ar ko mēs konsultējāmies, nevarēja pateikt, kad var notikt pats skumjākais," intervijā Super.ru skaidrojis Friskes dzīvesbiedrs.

"Bija skaidrs, ka Žanna ir kritiskā stāvoklī, bet neviens nespēja neko prognozēt. Tas varēja turpināties dienām, nedēļām, mēnešiem. Un, protams, neviens neko neplānoja, bet galvenais bija - bērns nedrīkst ciest. Un, ja ir tāda iespēja, bērnam ir jābauda pilnvērtīga atpūta. Tāpēc mēs zinājām, ka 14. jūnijā viņš dosies atpūsties," notikumu gaitu ieskicējis Friskes dzīvesbiedrs.

Viņš arī atklājis, ka vairākus mēnešus pirms traģiskā zaudējuma viņš Friski bildinājis un saņēmis jāvārdu.

"Jums ir jāsaprot - es pavadīju kopā ar Žannu divus gadus, praktiski neatkāpjoties no viņas ne soli. Un sekoju viņai visur, kur viņa bija. Es zināju, ka manam mīļotajam cilvēkam ir nepieciešams atbalsts," intervijā skaidrojis Dmitrijs.

To, ka viņš Friskei nav bijis blakus liktenīgajā dienā, Šepeļovs sauc par briesmīgu apstākļu sakritību.

"Protams, ja man būtu izvēle, es būtu gribējis šajās minūtēs būt kopā ar viņu. To, ka tas notika diennakti pēc mūsu aizbraukšanas, nevar dēvēt citādi kā par apstākļu sakritību. No otras puses, es esmu mierīgs par dēlu un ļoti priecīgs, ka viņš ir pasargāts no traģiskā notikuma," intervijā norādījis Friskes mīļotais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!