Foto: Publicitātes foto

Viena no Eirovīzijas dziesmu konkursa pēdējo gadu spilgtākajām uzvarētājām ir pretrunīgi vērtētā austriešu dziedātāja Končita Vursta (attēlā), kura mīļi tiek dēvēta par "bārdaino desiņu". Viņas slava turpina uzņemt apgriezienus, un beidzot māksliniece puskaila pozējusi izdevumam Rolling Stone.

26 gadus vecā Končita, kura kādreiz bija puisis vārdā Toms Noirvits, Eirovīzijā triumfēja pērn, un fakts, ka konkursā laurus plūcis transvestīts, joprojām ļoti satrauc daudzus. Tiesa, dziedātājai ir izveidojies arī plašs fanu un atbalstītāju pulciņš, kas sajūsminās par sava elka sasniegumiem un muzikālajām uzvarām.

Šonedēļ visi Končitas skauģi un nīdēji var kārtējo reizi kost pirkstos, jo dziedātājas talants jau atkal guvis atzinību, un viņa kļuvusi par prestižā mūzikas žurnāla Rolling Stone Vācijas izdevuma vāka modeli.

Tīmeklī publiskoti attēli no fotosesijas un arī glancētā vāka bilde, kurā Končita iemūžināta puskaila - viņas krūtsgali piesegti tikai ar maziem, melniem līmlentes gabaliņiem. Lieki teikt, ka pasauli pamatīgi satricinājis fakts, ka "bārdainā desiņa" pozējusi tik provokatīvā foto projektā.

Kamēr liela daļa Končitas fanu sajūsminās par mūziķes neizmērojamo daili un drosmi atkailināties, netrūkst arī tādu, kas, ieraugot vāka foto, spēruši zemes gaisā un sociālajos tīklos metušies noķengāt "bārdaino desiņu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!