Foto: F64

Otrdienas, 7. jūlija, vakarā Grīziņkalnā norisinājās Sprite Slam Dunk konkurss, kurā piedalījās pasaules vadošie "dankeri" un kas piesaistīja milzīgu sabiedrības uzmanību.

Pasākums bija izdevies, ko apliecina gan jūsmīgās atsauksmes sociālajos tīklos, gan tas, ka emocijas par piedzīvoto nerimst arī nākamajā dienā.

Par iespaidīgāko notikumu, protams, atzīstama jaunievēlētā Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa iespaidīgā ierašanās, bet sava tiesa uzmanības tika arī Rīgas mēram Nilam Ušakovam (attēlā).

Pasākuma laikā Ušakovs devās laukumā, lai asistētu vienam no slam dunk meistariem, ļaujot sacensību apmeklētājiem novērtēt ne tikai savu fizisko formu, bet arī tetovējumu, kuru ikdienā parasti slēpj garpiedurkņu krekli.

Līdz šim plašākai sabiedrībai bija zināms par tetovējumu, kas rotā Ušakova labo plecu - tur viņš un viņa bijusī sieva Jeļena bija ietetovējuši horoskopa zīmes Dvīņu simbolu.

Uz DELFI Izklaides jautājumu, kas ir teksts uz viņa kreisās rokas augšdelma, Rīgas domes vadītājs paziņoja, ka tur uz mūžiem ierakstīta partijas Saskaņa 4000 zīmju programma - uz kreisās rokas iemūžināta puse no tās, bet otra puse tapšot uz labās rokas augšdelma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!