Jūlija izskaņā pasauli pāršalca sēru vēsts – no dzīves aizgāja dziedātāju Vitnijas Hjūstones un Bobija Brauna 22 gadus vecā meita Bobija Kristīna Brauna. Aizvadītās nedēļas izskaņā norisinājās bēres, taču skumjo notikumu aizēnojis ģimenes skandāls.

Jau vēstīts, ka Bobija Kristīna šī gada janvārī tika atrasta bezsamaņā, guļam ar ūdeni piepildītā vannā. Vēlāk viņai tika medicīniski izraisīts komas stāvoklis, taču meitene tā arī nenāca pie samaņas. Hjūstones meita nomira slimnīcā Dulutā, netālu no Atlantas.

Sestdien, 1. augustā, nelielā baznīciņā netālu no Atlantas tuvākie draugi un ģimenes locekļi privātā ceremonijā Bobiju Kristīnu izvadīja pēdējā gaitā, un šonedēļ meitenes ķermenis tiks nogādāts Ņūdžersijā, kur tas tiks kremēts. Vēlāk pelnus apglabās blakus mātes kapam.

Tiesa, Bobijas Kristīnas radi pat viņas bērēs nav spējuši savākties un kaut uz mirkli atstāt pagātnē ģimenes drāmas - piemiņas pasākumu aizēnojis skandāls, kura galvenā vaininiece bijusi meitenes tēva māsa Leola Brauna (attēlā), vēsta ārvalstu mediji.

Sieviete ceremonijas vidū iznāca no baznīciņas un taisnā ceļā devās pie žurnālistiem, lai paziņotu, ka viņa padzīta no bērēm, jo sagājusi ragos ar Hjūstones māsu Patu.

Šis incidents noticis, jo Leolai nav patikusi runa, kuru Hjūstones māsa teikusi piemiņas pasākumā, un Brauna sākusi kliegt uz Bobijas Kristīnas tanti.

Abas mirušās meitenes tantes jau ilgu laiku plēšas un nav samierināmas, un ārvalstu medijos izskanējusi versija, ka viens no strīda iemesliem ir fakts, ka ģimene nespēja sadalīt aprūpes tiesības par meiteni laikā, kad viņa bezsamaņā gulēja slimnīcā.

Tāpat savu tiesu uzmanības izpelnījies arī Bobijas Kristīnas draugs Niks Gordons, kurš piemiņas pasākumu nepagodināja ar savu klātbūtni. Tiesa, viņš to nedarīja labprātīgi - Hjūstones un Brauna radi pret viņu izvirzījuši vairākas apsūdzības, tajā skaitā par meitenes psiholoģisku ietekmēšanu un viņas bankas konta apzagšanu.

Tieši Gordons bija tas, kurš janvārī Bobiju Kristīnu atrada vannā, guļam bezsamaņā, taču viņam bija liegts apciemot Hjūstones meitu slimnīcā, un radi bija skaidri likuši Nikam noprast, ka arī piemiņas ceremonijā viņš nav gaidīts viesis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!