Foto: "Dabasdati.lv"

Trešdienas, 5. augusta, Viņas melo labāk sērijā skatītājiem tika celti galdā divi lieli pārsteigumi - Laura Dzelzīša atveidotais Arvis šajā sērijā mira, bet otrs galvenais varonis - sieviešu mīluļa Andra Buļa atveidotais Māris (attēlā) - šo notikumu steidza svinēt ar pārmērīgu alkohola lietošanu ar visām no tā izrietošajām sekām.

Liktenīgajā sērijā skatītāju šoku par Arvja nāvi kaut nedaudz kliedēja ainiņa, kurā redzams Māris dažas stundas pēc tam.

Dažādos topos par Latvijas iekārojamāko vīrieti atzītais aktieris iestreipuļoja kādā viesnīcas istabā, kur aizmigusi gulēja noslēpumaina sieviete.

Varonis, zvalstoties ar šampanieša pudeli rokās, izpildīja kādu dziesmu angļu mēlē un ar cēlu žestu ieslēdza naktslampiņu, iebrēcoties: "Diskotēka!"

Tad sekoja pats labumiņš - Māris sāka nekontrolējami kratīties, paralēli izģērbjoties un melodiski skandējot: "Zažigajem!"

Ar plašu žestu norāvis kreklu, Māris atbrīvojās arī no biksēm, paliekot skatītāju priekšā palēkās Calvin Klein apakšbiksēs. Vīrietis turpināja dziedāt un baudīt šampanieti, ļaujot fanēm vairāk kā minūti no dažādiem rakursiem apbrīnot savu vienās apakšbiksēs tērpto torsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!