Foto: DELFI

Trešdien, 13. augustā, tirdzniecības centrā Galleria Rīga norisinājās zīmola Lido jaunākā veikuma – veikala un vienlaicīgi arī kafejnīcas Ķirsons – atklāšana, kurā pulcējās ne tikai gardēži, bet arī pašmāju šovbiznesa zvaigznes.

Prezentācijas pasākumā sanākušie viesi tika iepriecināti ar dažādām uzkodām un dzērieniem no jaunā konceptveikaliņa. Savukārt par atklāšanas kulmināciju kļuva modes skate, kurā defilēja vairāki populāri un sabiedrībā zināmi latvieši.

Modes skate, kurā tika demonstrētas jaunākās tendences apģērbā un ēdienā, norisinājās sadarbībā ar dizaineri Indru Salceviču, un tā izpelnījās sanākušo viesu, kuru vidū bija arī pats Lido šefs Gunārs Ķirsons un viņa meita, apbrīnu.

Savukārt par modeļiem bija pieaicinātas vairākas slavenības - dziedātāja Olga Rajecka (attēlā), diriģents Ints Teterovskis, televīzijas raidījumu vadītājs Māris Olte, aktrise Karīna Tatārinova, Ēriksona terapijas konsultante Anna Lieckalniņa un citi.

Veikala - kafejnīcas koncepta mērķis ir mainīt priekšstatu par virtuvi līdzņemšanai jeb tā dēvēto take-away, kas līdz ar mūsdienu dinamisko dzīvesveidu kļūst arvien populārāka. Ķirsons vēlas pierādīt, ka līdzi paņemamais ēdiens var būt svaigs, uzturvērtībām bagāts un gatavots no Latvijas produktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!