Foto: Privātais arhīvs

Populārā mūziķa un grupas Titāniks līdera Sanda Kiopa skandalozajam dzīves posmam nu pielikts punkts pavisam oficiāli. Kiops nupat oriģinālā veidā bildinājis savu izredzēto Dainu (pāris attēlā), un šobrīd abi intensīvi gatavojas kāzām.

"Es savu mīļo bildināju, ģērbies strīpainās zeķītēs, baltā cepurītē, strīpainā šallītē un baltos vilnas cimdiņos, dejojot kukaiņdeju. Kukaiņdeja ir mūsu radīta mīlas deja, kas simbolizē pilnīgu un patiesu mīlestību.

Es esmu savas mīļās kukainītis, un viņa mana kukainīte, un viņa mani mīl tieši tādu, kāds es esmu," DELFI Izklaidei priecīgo vēsti atklāj Kiops. Mūziķis smejoties stāsta, ka bildinājumā piedalījusies un priekšnesumā iesaistīta arī pāra mīļmantiņa Niknā Bite.

Daina bildinājumu pieņēmusi, un šobrīd pāris pārņemts ar kāzu plānošanu. "Septembra sākumā jau lidojam uz Spāniju saderināšanas ceļojumā, un jau tagad sākam plānot kāzas.

Gribam uztaisīt pilnīgi pretējas svinības ierastajām latviešu kāzām. Mums ir doma apprecēties kādā no Rīgas naktsklubiem, un viesi varētu būt arī visi tās nakts kluba apmeklētāji.

Otrajā dienā pēc kāzām tuvākie draugi tiks aicināti veldzēt slāpes, uzēst zupiņu un turpināt līksmoties Grīvas krogā, kas pieder manai mīlestībai," idejas ieskicē mūziķis.

Viņš piebilst, ka īstās sievietes dēļ pats pēdējā laikā pavisam mainījies. Kādreizējo dzerstiņu vietā viņš tagad izvēlas sporta zāli un braukšanu uz koncertiem kopā ar Dainu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!