Foto: Vida Press
Kad attiecības skaidro bagātnieku pāri, notiek vērienīga mantas dalīšana, kam ar milzīgu aizrautību seko līdzi sabiedrība un prese. Šķirtus ceļus nolēmuši iet amerikāņu biznesmenis un mediju magnāts Samners Redstouns un viņa ilggadējā draudzene Sidnija (abi attēlā), un bijušie mīlnieki sarīkojuši pamatīgu skandālu.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, 92 gadus vecais Redstouns, kurš ir miljardieris, un 43 gadus vecā Sidnija uzsāka romantiskas attiecības pirms pieciem gadiem. Tagad bagātnieks savu mīļoto izmetis no kopīgās ligzdiņas, jo viņam radušās aizdomas, ka draudzene viņu krāpj.

Tiek ziņots, ka Redstouna bijusī draudzenīte šobrīd apmetusies viesnīcā, jo miljardieris viņu ar visām mantām padzinis no greznā Beverlihilzas savrupnama, kurā pārītis mitinājies. Vēl jo lielāku jezgu raisījis fakts, kuru kāds slepens informators pavēstījis medijiem - miljardieris Sidniju esot izslēdzis no sava testamenta.

Tiesa, sabiedrības viedokļi dalās - kamēr daļa Redstounu nekautrējas dēvēt par "vecu perdeli, kurš nelāgi izturas pret sievietēm", neiztrūkst arī tādu, kas nostājušies miljardiera pusē, savu izvēli argumentējot ar vairākiem Sidnijai ne visai glaimojošiem faktiem.

Kā mediju pārstāvjiem pavēstījuši vairāki miljardiera draugi, Sidnija gadiem ilgi parazitējusi uz Redstouna rēķina, baudījusi lukusa dzīvesveidu, tērējusi mediju magnāta naudiņu un gozējusies smalkos burziņos. Turklāt pats Samners esot bijis tā samīlējies, ka nemaz nav redzējis, ka draudzene patiesībā viņu izmanto.

Tiesa, daudzi pārliecināti, ka arī Sidnijai pret miljardieri bijušas jūtas, taču lielā mērā tās veicinājusi Redstouna lielā bagātība. Arī mediju magnāta bijušais personīgais šoferis apstiprinājis, ka sieviete turīgo vīru izmantojusi un burtiski tinusi ap pirkstu, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka viņš nolēmis neuzticīgo sievišķi atstāt bez mantojuma un ar garu degunu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!