Foto: Kadrs no video

TV3 sociālā eksperimenta Paķer līdzbraucējus debija izvērtusies varen skaļa, un par to parūpējušies paši šova dalībnieki. Kamēr divas kompānijas brauciena laikā nerimās pļāpāt par seksu, trešajai nācās vērsties slimnīcā.

Sociālā eksperimenta ietvaros trīs šoferīši no dažādām Latvijas pilsētām devās garākos pārbraucienos, pa ceļam paņemot līdzi vairākus sev iepriekš nepazīstamus līdzbraucējus.

Jaunajam uzņēmējam Jānim Celmiņam ceļā uz Liepāju pievienojās trīs dažāda vecuma kompanjoni. Ceļojums uzsākās jautri, taču, kad kompānija piestāja "atviegloties", atgadījās nelāga ķibele. Jānis parkojoties runāja pa mobilo telefonu, tāpēc nepamanīja, ka viena no pasažierēm jau ver durvis un kāpj laukā, lai gan auto nebija pavisam apstājies.

Vispārējo priecīgo noskaņu pārtrauca spalgs kliedziens. Šoferis bija uzbraucis uz kājas vienai no pasažierēm - atraktīvajai dāmai Mairai Magrecai. Kompāniju pārņēma vispārējs šoks. Jānis šaustīja sevi pārmetumos par neuzmanību, Maira kliedza sāpēs. Savukārt pasažieris Toms Plasiņš, ieraugot Mairas kāju, šausminājās, ka tā esot saplacināta "vienā līmenī ar zemi".

Tika izsaukta ātrā palīdzība, kas Mairu nogādāja Tukuma slimnīcā. Negadījuma vietā ieradās arī policija, tika uzrakstīts paskaidrojums par ceļu satiksmes negadījumu.

Laimīgā kārtā izrādījās, ka Mairas kāja nav lauzta. Sašpricēta pret sāpēm un izlaista no Tukuma slimnīcas, Maira bija apņēmības pilna turpināt ceļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!