Foto: Publicitātes foto
Populārais modes mākslinieks Dāvids (attēlā) tikai nesen pieradinājis tautu pie nobrieduša vīrieša tēla, bet jau tagad pārmeties uz hipsteru stilu. Mākslinieka jaunajā koptēlā ietilpst brilles un jauneklīgs matu griezums.

Gada sākumā Dāvids pārsteidza tautu, atvadoties no sejas apmatojuma, krietni notievējot un tiekot pie elegantas sasukas. Toreiz fani priecājās par modes mākslinieka solīdo tēlu un to, ka viņš izskatās kā "vīrietis labākajos gados".

Kādu laiku papriecējis tautu ar šādu imidžu, uz rudeni Dāvids atkal pamainījis tēlu. Savu jauno imidžu Dāvids atrādīja RīgaTV24 raidījuma Rīgas stila pavēlnieks jaunās sezonas pirmajā pārraidē, kurā startēja kā dalībnieks.

Dāvids šoruden atvadījies no pagarajiem un uz aizmuguri saķemmētajiem matiem, tiekot pie stilīga īsā griezuma ar izskuvumiem. Tāpat modes mākslinieka tēlā ietilpst hipsterīgas brilles melnos rāmjos un viegla bārdiņa.

DELFI Izklaidei atzina vairāki Rīgas stila pavēlnieka vērotāji, Dāvids jaunajā imidžā izskatās varen jauneklīgs un stilīgs. Tā kā modes mākslinieks ir viens no Latvijas vīriešu modes galvenajiem noteicējiem, sagaidāms, ka šoruden līdzīgu imidžu izvēlēsies ne viens vien jauneklis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!