Foto: instagram.com/ondrashtattoo
Beidzot pasaule iepazīstināta ar kādu patiešām talantīgu tetovējumu meistaru. Ārvalstu mediji nebeidz vien jūsmot par čehu mākslinieku Ondreju Konupciku (attēlā), kura veidotie zīmējumi atzīti par, iespējams, skaistākajiem un kvalitatīvākajiem tetovējumiem pasaulē.

Ārvalstu mediji vēsta, ka 31 gadu vecais čehu tetovēšanas meistars Ondrejs jeb Ondrash ķermeņa apzīmēšanas ar tinti mākslu pacēlis jaunā līmenī. Tā vietā, lai ļaužu miesas aptetovētu ar ķīniešu hieroglifiem un citiem tikpat bezjēdzīgiem niekiem, viņš radot īstu un neatkārtojamu mākslu.

Ondreja tetovējumi veidoti tā, ka tie atgādina akvareļu gleznas. Katrs tetovējums ir unikāls, un tajos atainoti dzīvnieki, ziedi, abstrakti tēli, krāšņi putni un citas ļaužu vēlmes. Par kvalitāti liecina arī tas, ka meistars dienā apkalpojot tikai vienu klientu.

Laika gaitā čehu tetovētājam izveidojies prāvs fanu pulciņš, un ļaudis no visas pasaules laužas pie viņa, lai apzīmētu savu miesu. Pieprasījums pēc Ondreja pakalpojumiem ir tik liels, ka cilvēkiem nākas gaidīt rindā aptuveni divus gadus, lai beidzot tiktu pie kārotā meistara.

Ondrejs ieguvis bakalaura grādu kurpju un apģērba dizainā, taču laika gaitā vīrietis pievērsies mākslai. Vēlāk viņš savu domu lidojumu īstenojis kādā Čehijas tetovēšanas salonā, bet pēc pāris gadiem atvēris pats savu studiju.

Viņš klientiem sniedz iespēju vēlamo dizainu izraudzīties no kataloga, bet pēc tam zīmējums uz miesas tiek veidots bez jebkādas sagataves vai trafaretiem - tetovējums no mākslinieka fantāzijas tiek uzlikts "pa taisno" uz klienta izraudzītās ķermeņa daļas. Ar mākslinieka daiļradi iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!