Foto: AFP/Scanpix

20 gadus vecais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis (attēlā), pateicoties iekļūšanai NBA komandas Knicks sastāvā, iemantojis atpazīstamību visā pasaulē. Par viņu fano ne tikai sporta līdzjutēji, bet arī meitenes, kuras, iespējams, savaldzinājis puiša raženais augums. Beidzot tapis zināms, kādu sievieti Porziņģis vēlas redzēt pie saviem sāniem.

New York Post sporta žurnālists Stīvs Serbijs kopā ar Porziņģi devies pastaigā pa Ņujorku. Tās laikā nepiespiestā gaisotnē norisinājusies intervija, kurā Kristaps pastāstījis par savām bērnības gaitām, izjūtām, pārceļoties uz ASV, un citus dzīves sīkumus, tajā skaitā - kādas meitenes viņam vislabāk patīk.

Kā pastāstījis Porziņģis, viņš ticis pie jauna transportlīdzekļa - melna mersedesa. Galvenais priekšnosacījums, izvēloties auto, bijis, lai viņa garajam augumam tajā būtu ērti. Savukārt potenciālās draudzenes garums basketbolistam esot maznozīmīgs.

"Viņai jāizprot, kā šis viss notiek. Ja viņa nespēs saprast, cik daudz darba man jāiegulda, nevarēs pieņem, ka man stundām ilgi jātrenējas sporta zālē, viņa vienmēr būs dusmīga," intervijā atklājis basketbolists.

Sarunas turpinājumā Kristaps pastāstījis, ka viņam, protams, svarīgs ir meitenes vizuālais izskats. Basketbolists sākumā ieminējies, ka viņa draudzenei jābūt augumā ļoti raženai - garākai par diviem metriem -, un pat pieļāvis, ka tādu meiteni iespējams atrast tikai mežos, taču uzreiz pēc šo vārdu izsacīšanas Porziņģis sācis smieties un paskaidrojis žurnālistam, ka viņš, protams, pajokojis.

"Viņai nav jābūt supergarai, vienkārši normālā garumā. Ja meitene būs īstā, tam tāpat nebūs nozīmes, cik garš ir viņas augums. Arī meitenes matu krāsa man ir maznozīmīga. Pats svarīgākais, lai viņai ir laba humora izjūta, viņa ir saprotoša un labi gatavo," savu ideālo sievieti raksturojis basketbolists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!