Foto: Privātais arhīvs

Pat slavenības nespēj turēties pretī kārdinājumam padarīt savu Instagram profilu mīļāku, ieliekot bildi ar kaķēnu vai nopozējot ar sunīti. Tie, kuriem pašiem mājdzīvnieku nav, labprāt izved pastaigā draugu, radu vai patversmes mīluli. DELFI Izklaide piedāvā apskatīties, kādus dzīvnieciņus visvairāk mīl sabužināt Latvijas mūziķi, TV darboņi un citi populārie cilvēki.

Kā atklāj bildes Instagram, dzīvnieciņus samīļot ļoti patīk dziedātājai Aijai Andrejevai. Dziedātāja, kura jau nomainījusi vairākus sunīšus un audzina arī kaķi, labprāt nopozē arī ar āzīti. Māksliniece atklāj, ka mājas mīluļi nereti piedalās arī mēģinājumos.

Viņas kolēģe Samanta Tīna labprāt pozē zirga mugurā, bet ikdienā rūpējas arī par sunīti. Sunītis ir labs draugs arī dziedātājai Kristīnei Šomasei, sabiedrības dāmai Nikolai Krištopanei un Degpunktā vadītājai Ievai Brantei.

Mūziķis Dons labprāt izved pastaigā māsas suni, bet viņa kolēģis Lauris Reiniks, kurš jau izsenis ir draugos ar jāšanas sportu, suņukiem ļauj sevi pat sabučot. Dzīvniekus mīl arī biznesa haizivs Raivis Raspopovs, kurš nesen ticis pie jauna kompanjona - kaķīša.

Kaķīti nesen adoptējusi arī ziņu diktore Kristīne Garklāva, kura sociālajos tīklos arī bieži dalās ar dzīvnieku bildēm, aicinot savus sekotājus mīlēt šīs radībiņas.

Dziedātāja Antra Stafecka izvēlējusies stilīgu īsspalvaino kaķi, taču labprāt izved pastaigā arī suņuku vai izjāj ar zirgu. Arī Ievai Brantei ir eksotisks kaķis, kaķu mīle ir arī dziedātāja Jenny May.

Savukārt skatuves māksliniece Marta Ritova atklājusi, ka jau kopš bērnu dienām sapņo par suņu un kaķu patversmi. Dziedātāja labprāt samīļo visus sunīšus un kaķīšus, kas nonāk viņas rokās - viņas Instagram profils ir pilns ar dažādiem lopiņiem un mīlestību pret viņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!