Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pagājuši jau vairāk nekā trīs mēneši, kopš zemes klēpī tika guldīta populārā Krievijas skatuves māksliniece Žanna Friske (attēlā). Viņas piederīgie gan mieru pēc traģiskā zaudējuma nav guvuši un turpina publiski "mazgāt netīro veļu".

Pēc Friskes nāves mediju uzmanības centrā nonāca viņas dzīvesbiedra Dmitrija Šepeļova konflikts ar Friskes ģimenes locekļiem - tēvu un māsu. Nesaskaņās iesaistītās personas pēc Žannas zaudējuma arī nevairījās no komunikācijas ar masu medijiem, kas saspīlējumam tikai piemeta ogles.

Jau neilgi pēc traģiskās ziņas par Friskes nāvi tapa zināms, ka Šepeļovs nav iemantojis viņas ģimenes locekļu labvēlību - vīrietim tika pārmesta gan populārās dziedātājas izmantošana, gan pamešana brīdī, kad viņš mīļotajai bija visvairāk vajadzīgs.

Tagad Krievijas mediju rīcībā nonākusi jauna informācija - kāds audioieraksts apliecina, ka Friskes tēvs aizvadītajā nedēļā esot draudējis nogalināt Šepeļovu.

Strīda iemesls bijis Friskes un Šepeļova mazais dēlēns Platons, kuru vectēvs gribējis atņemt znotam - par divus gadus vecā puisēna audzināšanu abas puses nespēj vienoties, un tāpēc Vladimirs Friske bija devies pie Šepeļova uz Arbatu atrisināt šo jautājumu.

Tiesa, Vladimirs zaudējis savaldību, sācis lamāt meitas mīļoto un pat nonācis līdz draudiem nogalināt. Aculiecinieki arī stāstījuši, ka Friske mēģinājis uzbrukt Šepeļovam, bet fizisku vardarbību novērsis jaunākā vīrieša šoferis.

Arī Žannas māsa Natālija atcerējusies jaunas detaļas no laika, kad viņas māsa vēl bija dzīva - dziedātājas slimības laikā Šepeļovs ne reizi vien apvainojis sievu un viņas radiniekus.

"Es Jūrmalā pirmo reizi dzirdēju, kā viņš kliedz uz Žannu. "Tu esi briesmīga un nevienam neesi vajadzīga, izņemot mani. Tu bez manis vispār nosprāgsi," tā viņš kliedza. Es toreiz prasīju Žannai, vai viņš bieži atļaujas tā uzvesties, un viņa apstiprināja, ka tā mēdzot notikt," atmiņās gremdējusies Natālija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!