Foto: Vida Press

Piektdienas, 2. oktobra, vakarā Sočos tika dota zaļā gaisma jauno izpildītāju konkursam Jaunais vilnis, kas, neraugoties uz norises vietas maiņu, vienkopus pulcēja daudzas Krievijas estrādes zvaigznes un ietekmīgus vīrus.

Kā liecina Krievijas mediju informācija, atklāšanas koncertā uz skatuves kāpa arī Krievijas premjerministrs Dmitrijs Medvedevs ar nelielu uzrunu.

Tāpat ierasti bija iespēja novērtēt dažādu populāru mākslinieku priekšnesumus, bet no Latvijas uz pasākumu devies ne tikai jaunais censonis Valērijs Bogdanovs, kurš cīnīsies konkursā, bet arī pieredzes bagātais mūziķis Intars Busulis.

Jau vēstīts, ka no Jūrmalas uz Sočiem pārceltais pasākums šogad notiks no 2. līdz 11. oktobrim, un, kā pirms tam prognozēja krievu prese, norises laiks izvēlēts, jo Sočos oktobrī notiek Starptautiskais ekonomiskais investīciju forums un Formula 1 sacensības.

Atgādinām, ka runas par Jaunā viļņa aiziešanu no Jūrmalas sākās jau pērnā gada konkursa norises laikā, kad Krutojs bija ņēmis ļaunā Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča pēdējā brīdī pirms konkursa noteikto aizliegumu Latvijā iebraukt Josifam Kobzonam, Valērijai un Oļegam Gazmanovam. Pēc ilgas vilcināšanās šī gada sākumā oficiāli tapa zināms, ka konkurss pārcelts uz Sočiem

#NoComments #Latvia #Russia #Friends

A photo posted by Intars Busulis (@intarsbusulis) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!