Foto: DELFI

Lai arī daļai šova Saimnieks meklē sievu skatītāju radies iespaids, ka jaunākā dalībnieka Jāņa Šmita potenciālās līgaviņas ir visai nenopietnas meitenes, tā nebūt nav. Antra Gailuma (attēlā) no Ogres novada atklāj, ka viņa jau izbaudījusi jaunības dullumu un nu gatava veidot ģimeni. Un kāpēc gan lai tas nenotiktu šovā?

Antra pēc profesijas ir dārzniece, bet strādā viesnīcā. To, ka vērts izmēģināt laimi šovā, viņa sapratusi jau uzreiz pēc Šmita ieraudzīšanas ekrānā.

"Pirmais, kas iekrita acīs, bija viņa smaids. Baigi pievilcīgs.

Arī māsa mudināja - tev vajag kaut ko jaunu, varbūt atradīsi ko nopietnu. Jo manā dzīvē ir pienācis posms, kad vajag kaut ko stabilu, vairs nevar skraidīt pa pasauli riņķī un meklēt, mainīt vienu, otro, trešo. Tāpēc izdomāju pieteikties šovam," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta simpātiskā meitene.

Lai gan Antrai ir tikai 21 gads, viņa jau gatava veidot ģimeni - esot pietiekami izbaudīts jaunības dullums. "Skolas laikā tā izskrējos, ka tagad man nemaz negribas. Ne es gribu tusēties braukt, ne uz Vecrīgu, labāk pavadu laiku mājās.

Domāju, ka visiem pienāk tāds posms. Gribas atrast to vienu otro pusīti un pavadīt laiku ar viņu. Nevis - ai, izskriešos, pamainīšu puišus, jāpamēģina dzīvē viss," spriež Antra. Un ja jau mīlas spēle uzsākta, viņa gatava iet līdz galam.

"Apprecēties? Jā, kāpēc gan ne!? Pārvākties vienalga domāju kaut kur prom no vecākiem. Šobrīd dzīvoju ar viņiem, bet neuzskatu, ka tas ir labi - dzīvot visu laiku ar vecākiem, jo tā tu dzīvē neiegūsti stabilitāti.

Visu laiku esi pakļauts kādam, zini, ka par tevi parūpēsies," spriež Antra. Meitene atklāj, ka tuvākajā laikā jebkurā gadījumā plāno pārvākties - kāpēc ne uz Šmita sētu? Tajā dzīve daudz neatšķiras no dzīves vecāku mājā Ogres novadā.

"Dzīvoju pašceltā privātmājā, kas turklāt skaitās jaunceltne - tātad darba tur ir daudz. Arī mums ir zemeņu dobes, kas ir jākopj, siltumnīca. Tas diez ko neatšķiras no tā, kas ir šeit," stāsta Antra.

Ja Šmits viņu izvēlēsies, meitene apņēmības pilna apvienot darbu saimniecībā ar kādu patstāvīgu darbu kādā no tuvējām pilsētām. "Zemeņu dobes varētu būt kā hobijs - atbrauc no darba ofisā, uzvelc mājas drēbes un ej rušināties dobēs," ar baudu savu iespējamo nākotni ieskicē Antra.

Meitene atklāj, ka ne tikai pats saimnieks, bet visa lauku gaisotne un miers kopumā viņai sķiet ļoti vilinoša. Un arī Šmits, kurš ekrānā šķiet īsts meitu ģēģeris, patiesībā esot jauks un saimniecisks puisis.

"Pieklājīgs, solīds cilvēks, ar ko var parunāties par visu," Šmitu raksturo Antra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!