Foto: DELFI

Šajā šova Saimnieks meklē sievu sezonā interesantākās un plašākās lauku sētas īpašnieks viennozīmīgi ir Egils Langovskis. Viņa īpašums atrodas netālu no Krievijas robežas, Balvu novada Briežuciema pagastā, un tajā tiek audzēti piena un gaļas lopi.

Kā atklāj saimnieka mamma Brigita, kura arī mitinās šajā lauku sētā, ģimene Briežuciema pagastā ieradusies no Bauskas tālajā 1994. gadā. Toreiz šeit bijušas senas dzimtas mājas, kuras nācies reanimēt, lai tās neaizietu postā.

Ģimenei tas lieliski izdevies - saimniecība šodien ir sakopta un skaista, un tajā tiek audzēti dažnedažādi interesanti lopiņi. Kā jau visās saimniecībās, kurās plūst piens, arī šajā ir daudz lielu un mazu kaķu, kuri gaidīt gaida slaukšanas laiku.

Lai gan Egila mamma sarunā ar DELFI Izklaidi saimniecību pieticīgi dēvē par maziņu un skaidro, ka arī naudiņas varētu būt vairāk, tajā viss ir sakopts un mājīgs. Kā jau kārtīgā saimniecībā, darba šeit ir daudz, taču saimnieks jau uzsvēris, ka nemeklē strādnieci.

Ar lopiem jaunajai sieviņai jāstrādā nebūšot, bet no palīdzīgas rokas dārza darbos viņš neatteiksies.

Darbs saimniecībā prasa lielas rūpes, un tas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc jaukais un džentlmeniskais Egils joprojām ir viens - braukāšanai pa ballēm vienkārši nepietiek laika.

Taču Egils zina - dzīvei laukos piemīt savdabīga romantika. Un saimnieks ir cerību pilns, ka arī viņš šeit viens nepaliks, un atradīsies meitene, kurai lauki patiks tikpat ļoti, cik viņam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!