Foto: Vida Press

80. gadu britu dziedātāja Samanta Foksa (attēlā) piektdien izraidīta no aviokompānijas Wizz Air reisa no Londonas uz Viļņu, vēsta britu laikraksts Daily Mail.

Britu popmūzikas dziedātāja un modele esot šķitusi "iereibusi" un agresīvi izturējusies pret personālu, norāda avīze.

49 gadus vecā Foksa no Londonas devusies uz Viļņu, kur notika viņas koncerts. Aculiecinieki atklājuši, ka dziedātāju sadusmojusi papildu samaksas prasīšana par līdzi paņemto somu un neļaušana bez rindas iekāpt lidmašīnā.

"Man nevajadzētu gaidīt rindā ar šiem cilvēkiem," esot sūkstījusies Foksa.

"Paldies par lidojuma aizkavēšanu ar izbijušas dīvas cienīgu uzvedību," tvītoja viens no rindā gaidošajiem cilvēkiem.

Pirms tam Foksa sociālajos tīklos publicēja fotogrāfiju, kurā viņa redzama ar saulesbrillēm uz acīm.

"Gaidu lidojumu uz Viļņu, Lietuvā, kur rītdien ar grupu uzstāšos Siemens arēnā. Būšu galvenā izpildītāja!" viņa rakstīja.

"Tika izraidīta pasažiere, kura bija agresīva pret darbiniekiem," avīzei The Sun apstiprināja Wizz Air runasvīrs. "Pasažiere šķita iereibusi."

Tomēr Foksas pārstāvis noraidījis pieņēmumu, ka Foksa bijusi alkohola reibumā. "Viņa neaizkavēja lidojumu. Viņa samaksāja prasītās 30 sterliņu mārciņas. Tad viņa paskaidroja, ka viņai esot prioritārā iekāpšana, taču ekonomiskās klases pasažieri ielaisti lidmašīnā pirms viņas. Wizz Air darbiniece atvainojās, un viņa izmantoja vēlāku reisu," norāda dziedātājas pārstāvis.

Foksas karjera aizsākās 80. gadu sākumā, kad viņa kaila pozēja The Sun trešajā lappusē. Viņas popmūzikas karjera aizsākās 1986. gadā ar hitu Touch Me (I Want Your Body), kas iekļuva mūzikas topu pirmajā vietā 17 valstīs.

Foksa piedalījusies vairākos realitātes šovos un vadījusi televīzijas raidījumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!