Foto: RIA Novosti/Scanpix
Rudens nereti tiek dēvēts par pašu skumjāko un drūmāko gadalaiku, taču augstākajā sabiedrībā šis laiks tiek gaidīts ar lielu satraukumu – ietekmīgu vecāku bērni pošas savai pirmajai oficiālajai debijai sabiedrībā. Par godu šim notikumam tiek rīkotas vērienīgas balles visā pasaulē, un izņēmums nav arī Krievija.

Krievijas izdevums Conde Nast ziņo, ka Maskavā notikušajā debitanšu ballē, kas ar žurnāla Tatler atbalstu tiek rīkota ik rudeni kopš 2011. gada, Krievijas sabiedrības krējums iepazīstināts ar 12 ietekmīgu vecāku meitām vecumā no 14 līdz 22 gadiem.

Kā jau ierasts, arī šogad pasākuma dalībnieces tika izraudzītas, vadoties pēc divām kategorijām - vai nu meitenes nāk no bagātām ģimenēm, vai arī pārstāv īpaši radošas un apdāvinātas dzimtas.

Debitanšu vidū bijušas tādu slavenu un turīgu ļaužu atvases kā dziedātājas Veras Brežņevas 14 gadus vecā meita Sofija, estrādes mākslinieces Valērijas un viņas bijušā vīra Aleksandra Šuļgina kopīgā meita - 22 gadus vecā Anna (attēlā kopā ar deju partneri).

Tāpat 12 debitanšu vidū bijusi leģendārās estrādes dīvas Sofijas Rotaru 14 gadus vecā mazmeita Sofija, Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretāra Dmitrija Peskova 17 gadus vecā atvase Jeļizaveta un vēl daudzu citu ietekmīgu vecāku meitiņas.

Balle norisinājusies Maskavas Arodbiedrības namā, un debitantes ar saviem partneriem no Lielā teātra pasākumu atklājušas ar polonēzi. Savukārt balles turpinājumā dejots valsis Pētera Čaikovska Gulbju ezera mūzikas pavadījumā.

Jau vēstīts, ka žurnāla Tatler rīkotajā debitanšu ballē pirms trīs gadiem piedalījās arī komponista Raimonda Paula mazmeita Monika. Toreiz viņa valsi dejoja kopā ar baleta meistaru Andri Liepu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!