Foto: Kadrs no video

Aizvadītā gada rudenī pie Latvijas šovbiznesa debesīm uzmirdzēja reperu apvienība Olas. Puiši joprojām turpina sacerēt tekstus par savām iecienītākajām tēmām – naudu, meitenēm un ballītēm -, un šonedēļ klausītāju novērtējumam sniegts grupas jaunākais hits un videoklips, kurā jaunieši apdziedājuši nodokļus.

Savu jaunāko skaņdarbu puiši nodēvējuši par #Nomaksāt. Līdz šim Olas skaitījuši rīmes par naudas tērēšanu un izšķērdīgu dzīvesveidu, taču šoreiz apvienības pārstāvji parādījuši sevi citādākā tēlā - reperi aicinājuši nāciju maksāt nodokļus un būt godīgiem pret valsti.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka videoklips ieturēts reperu labākajās tradīcijās - Olas zīmējušies ar naudu, braukājušies greznā vāģi un visādi citādi izrādījušies. Tiesa, dziesmas tekstā mūziķi skaidri un gaiši likuši saviem faniem saprast, ka, arī dzīvojot grezni, jāturpina maksāt nodokļi un nedrīkst blēdīties.

Videoklips vietnē YouTube publicēts 3. novembrī, un pāris stundu laikā tas jau apskatīts vairākus tūkstošus reižu. Savukārt komentāru sadaļā apvienības fani sajūsminājušies par jauno hitu, un daži pat pavēstījuši, ka šis esot reperu visu laiku labākais veikums.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!