Foto: Kadrs no video

Pērnā gada rudenī Kanāla 2 skatītāju novērtējumam tika sniegts šovs TV zvaigzne, kurā vairāki jaunieši sacentās par iespēju gozēties televīzijā. Šovā triumfēja Dzintars Neimanis. Pēdējā laikā par viņa profesionālajām gaitām bijis visai maz ziņu, taču šoruden puisis sasparojies – viņš izveidojis īpaši pikantu un provokatīvu īsfilmu.

Kā jau ierasts, beidzoties šoviem, visi tā bijuši dalībnieki metas skandināt un solīt, ka nepazudīs no aprites. TV zvaigzne vērtējams kā unikāls gadījums, jo tikai vienam jaunajam censonim, bijušajam cietumniekam Edgaram Toretto, izdevies izveidot kaut cik vērā ņemamu karjeru - viņš kļuvis par seksa ekspertu.

Savukārt šova uzvarētāja Neimaņa vārds ilgu laiku grimis aizmirstībā. Šoruden jaunietis uzspodrinājis savu paputējušo slavu un tīmekļa vietnē YouTube publicējis paša veidotu īsfilmu ar nosaukumu Watch Me jeb Ieskats.

Īsfilmā piedalījies arī Neimaņa bijušais šova kolēģis - Edgars Andersons. Viņš arī ir stāsta galvenais varonis, un jau pirmajās filmas epizodēs skatītāji tiek priecēti ar pikantu gultas ainu, kurā zib kailas krūtis.

Īsfilma sākas ar kadriem, kuros Andersons bučojas ar pievilcīgu tumšmati. Drīz vien abi jau nokļuvuši līdz gultai, un meitene izģērbjas līdz apakšveļai, bet turpinājumā dāma atbrīvojas no krūštura un meņģējas kailām krūtīm.

Tiesa, kā liecina īsfilmas aprakstā sniegtā informācija, Neimaņa veikuma centrālā sižeta līnija nav plikumu zibināšana, bet gan galvenā varoņa izjūtas un dzīves gaitas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!