Foto: https://instagram.com/candyshopmansion/

Tiem, kuri savu ikdienu nespēj iedomāties bez sociālo tīklu lietošanas, noteikti pazīstams ir par Austrālijas bagātākā pleiboja dēvētā Traversa Beinona (attēlā kopā ar palaistuvēm) vārds. Viņš kļuvis slavens, pateicoties savam Instagram foto blogam. Turīgais vīrs tajā izrāda savu dižmanīgo dzīvesveidu, un jaunākās ziņas liecina, ka viņa izklaides kļūs arvien vērienīgākas.

Traverss sevi virtuālajā vidē dēvē par The Candyman jeb "konfekšu vīru", kas nav tālu no patiesības - viņam nudien patīk savas greznās villas viesus iepriecināt ar iespaidīgām izklaidēm, dārgiem dzērieniem, šampanieša straumēm un plikām meitenēm, kas nemitīgi luncinās viņam apkārt.

Daudziem, skatoties Traversa foto blogā ievietotās bildītes, atliek vien skaudībā noelsties. Turklāt drīzumā viņa leģendārā ballīšu villa Goldkostā kļūs vēl iespaidīgāka. Izdevums The Daily Mail vēsta, ka šobrīd norisinās miljardiera mitekļa pārbūve.

Tiek ziņots, ka šobrīd villā, kurā aizvadīta ne viena vien vētraina ballīte, kas vēlāk plaši atspoguļota bagātnieka Instagram blogā, norisinās remontdarbi. Kā vēsta mediji, mājā tiks iebūvēts jauns baseins miljons dolāru vērtībā.

Tāpat villā tiks izveidots slavenās Romas Trevi strūklakas dublikāts. Savukārt saimnieka guļamistaba tiks pilnībā renovēta un papildināta ar trīs milzīgām gultām, kurās bagātniekam draiskoties ar savām eskorta meitenēm.

Vēl tiks izveidotas sešas jaunas guļamistabas un īpašs sadomazohistu labākajās tradīcijās ieturēts seksa orģiju kambaris pagrabstāvā. Kā vēsta The Daily Mail, atklāšanas ballīte paredzēta 5. decembrī, un nav šaubu, ka daudz naudaskāru sieviešu un uz zīmēšanos naski kungi deg nepacietībā nokļūt šajā pasākumā.

Jau vēstīts, ka Traverss ievērību izpelnījies ar sava dižmanīgā dzīvesveida zīmēšanos vietnē Instagram. Austrāliešu pleibojs jau piesaistījis vairāk nekā 436 tūkstoš interesentu. Savukārt pie turības viņš ticis, mantojot tabakas izstrādājumu kompānijas Freechoice Tobacco akciju paketi. Ar foto blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!