Foto: Privātais arhīvs

Simpātiskā dziedātāja Liene Šomase (attēlā) kā jau publiska persona allaž rūpīgi piedomā par to, lai būtu formā un uz skatuves izskatītos perfekti. Dziedātājas fani novērojuši, ka šoruden Liene izskatās jo īpaši jauki.

Arī Liene tāpat kā lielākā daļa Latvijas skatuves dīvu savas karjeras laikā veikusi dažādus eksperimentus ar matu griezumiem un stilu, lai atrastu sev piemērotāko skatuves tēlu. Galu galā dziedātāja secinājusi, ka viņai vislabāk piestāv blondi mati un košas krāsas kā apģērbā, tā grimā.

Šoruden Liene savus pusgaros matus ataudzējusi garākus. Līdz ar to dziedātāja uz skatuves var veidot vēl interesantākas sasukas, un iejusties visdažādākajos tēlos.

Blondās krēpes viegli uzkasot un uzvelkot šoruden tika aktuālo ādas kleitiņu, Liene pārtop par īstu rokzvaigzni, bet, saveidojot matus sievišķīgās lokās un pieskaņojot romantiskāku tērpu, mirdz kā īsta lēdija.

Arī profesionālajā dzīvē Lienei šoruden viss iet no rokas. Māksliniece nesen īstenojusi savu ilgi loloto sapni un atvērusi savu radošo studiju. Iespējams, radošā rosīšanās, īstenojot sen izsapņoto, ir vēl viens izskaidrojums acīmredzamajam - Liene šoruden burtiski staro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!