Foto: Vida Press
Šovasar tapa zināms, ka pēc 13 gadu kopdzīves šķirties nolēmuši mūziķi Gvena Stefani un Gevins Rosdeils, bet tagad, vairākus mēnešus pēc šīs ziņas izskanēšanas, amerikāņu tabloīdi ķērušies pie abu dziedātāju šķiršanās ķidāšanas.

Izdevumu Access Hollywood kāds informējis, ka Rosdeilam vairāk nekā trīs gadus bijis romāniņš ar ģimenes auklīti Mindiju Mannu (visi trīs attēlā) no Austrālijas, un tas arī bijis ilgās laulības izjukšanas iemesls.

Informators zinājis stāstīt, ka Gvena par vīra dēku uzzinājusi, kad kāda cita ģimenes auklīte vienā no bērnu iPad pamanījusi nepiedienīgas vēstules un auklītes kailbildes.

Šī gada februārī dziedātāja laulāto draugu konfrontējusi ar pierādījumiem, un jau nedaudz vēlāk pieņemts lēmums par šķiršanos. Protams, arī auklīte, kura, starp citu, visiem spēkiem centusies līdzināties savai saimniecei, zaudējusi darbu.

Tāpat izskanējusi informācija, ka Gevins pērnā gada sākumā ir pametis sievu slimnīcā īsi pēc viņu dēla Apollo nākšanas pasaulē, lai dotos mājup un mestos krietni jaunākās sievietes apskāvienos.

Stāsti par krāpšanas detaļām brīžiem izklausās neticami - tiek apgalvots, ka abi slepenie mīlnieki kaislīgām rotaļām nodevušies arī mūziķa tūres busiņā, kad bērni, kas kopā ar auklīti ieradušies apciemot tēti, devušies pie miera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!