Foto: Publicitātes foto

Novembrī Turcijā norisinājās pasaules līmeņa skaistuma konkurss Mrs. Top of the World 2015, kuru organizēja divi censoņi no Latvijas - uzņēmēji Kristīne Lindenblate un Mainots Vecvagars.

DELFI Izklaidei atklāj konkursa organizatori, par galveno titulu tajā cīnījās dalībnieces no divdesmit vienas valsts. Latviju pārstāvēja liepājniece Marina Grosa. Pirmoreiz konkursā tika pārstāvētas tādas valstis kā Kolumbija, Turcija, Grieķija un Nepāla.

Piecas dienas konkursa dalībnieces un pavadošās delegācijas dzīvoja glamūrīgā pieczvaigžņu viesnīcā. Konkursa ietvaros notika dažādi saviesīgi pasākumi, nacionālo tērpu vakars, dalībnieču talantu šovs, kā arī pludmales ballīte, kurā meitenes klātesošos priecēja peldkostīmos.

"Paralēli Mrs. Top of the World 2015 Turcijā risinājās arī G20 grupas samits, kura centrā pēc Parīzes uzbrukumiem atradās jautājums par terorismu un cīņu pret to.

Turcijas medijos skaistuma konkurss tika dēvēts par G21, kas apvieno dažādas tautas, kultūras, kura pamatā valda miers, saticība un vienlīdzība," atklāj organizatori. Pasākumu vadīja dziedātājs un TV seja Roberto Meloni.

Par Mrs. Top of the World 2015 pasludināta divu bērnu māmiņa no Bulgārijas Galena Dimova. Kopā tika pasniegtas balvas gandrīz 30 nominācijās, no kurām Latvijas pārstāve ieguva divas. Marina tika atzīta par Mrs. Top of the World 2015 Beauty Queen un Mrs. Model Top of the World.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!