Foto: instagram.com/theballoondiary/
Daudzo selfiju un ēdienu bildīšu, kas katru dienu pārpludina sociālos tīklus, vidū svaigas vēsmas ienesusi Parīzē dzīvojošā austrāliete Anna Dousone (attēlā). Viņa izveidojusi unikālu foto blogu, kurā galvenais varonis ir rozā balons.

Kā vēsta ārvalstu mediji, 32 gadus vecā Anna nesen īstenojusi sen lolotu sapni - viņa no dzimtās Austrālijas pārcēlusies uz Parīzi. Savas gaitas jaunajā dzīvesvietā un pilsētas izpēti Dousone atspoguļo Instagram blogā.

Tiesa, sievietes publicētās bildītes atšķiras no ierastajiem ceļojumu foto, jo visus viņas veidotos attēlus vieno kāda kopīga iezīme - tajos redzams rozā balons.

Annas Instagram bloga sekotāju skaits jau mērāms 26 tūkstošos, un pēdējā laikā tas izpelnījies arī lielu mediju ievērību. Austrāliete publicējusi vairāk nekā 270 bildītes, kurās viņa iemūžināta dažādās Parīzes vietās. Visos attēlos viņa rokā tur hēlija balonu.

Kā ārvalstu medijiem pastāstījusi jaunā sociālo tīklu zvaigzne, divas dienas pēc tam, kad viņa ieradusies Parīzē, bijusi Annas dzimšanas diena. Lai atzīmētu šo notikumu, sieviete iegādājusies rozā baloniņu un devusies pastaigā pa pilsētu.

Ainiņa ar Annu un hēlija balonu tik ļoti iepriecinājusi un sajūsminājusi ceļā sastaptos svešiniekus, ka Dousonei radusies ideja šo aksesuāru nēsāt līdzi arī turpmāk. Vēlāk viņa izveidojusi blogu un Instagram kontu, kurā atspoguļotas sievietes gaitas Parīzē.

Laika gaitā austrāliete ar rozā baloniņu pozējusi ne tikai ievērojamākajās un skaistākajās Parīzes vietās, bet arī citviet pasaulē. Kā medijiem pastāstījusi Anna, hēlijs balonā noturas tikai dažas dienas, tādēļ mēnesī viņa izlieto aptuveni 15 balonus.

Ārvalstu medijos Annas Instagram konts nodēvēts par vienu no pēdējā laika mākslinieciskākajiem un oriģinālākajiem foto blogiem. Ar Dousones Instagram blogu iespējams iepazīties šeit. Savukārt ar rakstīto blogu - šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!