Foto: Instagram.com/candyshopmansion/
Par Austrālijas bagātāko pleiboju dēvētais sociālo tīklu "zīmulis" un biznesmenis Traverss Beinons (attēlā) iekūlies kārtējā skandālā. Viņš sociālajos tīklos padalījies ar video, kurā jau atkal iemūžinātas provokatīvas ainiņas ar pieticīgi tērptām daiļavām. Tas pamatīgi satraucis sieviešu tiesību aizstāvjus.

Traverss, kurš sociālajos tīklos pazīstams ar segvārdu Candyman, savā Instagram profilā nesen publicējis pāris sekunžu garu sižetu, kurā nofilmētas īpaši neķītras izklaides. Bagātnieks iemūžinājis, kā būrī tiek iespundētas vairākas saķēdētas daiļavas.

Video sajūsminājis vairāk nekā trīs tūkstoš Instagram lietotāju, savukārt komentāru sadaļā sākusies asa diskusija, kurā austrāliešu pleibojs nopelts par necienīgu izturēšanos pret sievietēm. Publiskais kašķis izpelnījies arī mediju ievērību, un miljardiera izklaides tabloīdos atspoguļotas ne tajā glaimojošākajā gaismā.

The Candyman's biggest fan can't hold back her excitement. Seems being a larrikin these days means you’ve got a target on your back - that’s just plain un-Australian. The Candyman is an entertainer, and if that means taking the piss then that’s what I call being very Australian. It’s a shame our media still subscribe to the tall poppy syndrome where it’s easier to put people down than it is to have a laugh with them. At no time has Leisa Goddard ever been threatened either directly or indirectly - she can dish it out under the protection of national TV but can’t seem to take it when the tables are turned on her. BTW the boat stunt was aimed at ACA in general, not Goddard, so who’s the narcissist now? Boo hoo Leisa. My prediction - Leisa is going to have a cry to the media and dramatize the situation. #LeisaIsASoreLoser #LeisaCantHackIt #LeisaIsASook #LeisaIsTheBully #LeisaCantSitWithUs #LeisaLovesCandyman

A video posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Dec 12, 2015 at 5:14am PST

Tiesa, Beinons kārtējo reizi apliecinājis, ka viņam ir nospļauties par to, ko domā citi, un piešāvis eļļu ugunij, dienu vēlāk publicējot bildīti, kurā viņš iemūžināts ķēdēs saslēgtu daiļavu ielenkumā. Foto papildināts arī ar ļoti viedu aprakstu: "Kāpēc manas meitenes izgāja no virtuves? Jo es vēlējos svētdienas avīzi un brokastis gultā."

Jau vēstīts, ka Traverss ir Austrālijas tabakas izstrādājumu kompānijas Freechoice Tobacco mantinieks un izpilddirektors. Savus miljonus pleibojs šķērdē vērienīgās ballītēs, pērkamās sievietēs un ekskluzīvās lietās.

Vērienīgās izklaides viņš plaši atspoguļo savā Instagram blogā, un, kā vēsta ārvalstu mediji, pēdējā laikā turīgais austrālietis vairs nezina mēru - viņa plosīšanā kļuvusi nekontrolējama, un tas satraucis daudzus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!