Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu laimīgo stāstu vācelīti papildinājis vēl viens priecīgs notikums. Kādu laiku pirms Ziemassvētkiem pasaulē nācis pirmās sezonas pāra Gunitas un Kaspara Vaikuļu (abi attēlā) pirmdzimtais.

Gunita un Kaspars iepazinās šova Saimnieks meklē sievu pirmajā sezonā. Abi iepatikās tautai ar savu neordināro un dabai pietuvināto domāšanas veidu, kā rezultātā tika iesaukti par "dabas bērniem".

Pāra mīlas stāsts turpinājās arī pēc šova. Abi apprecējās, bet 2015. gada pirmajā pusē Latviju pāršalca priecīga ziņa par to, ka jaukais pāris gaida bērniņu.

Šova trešās sezonas vienā no sērijām Baiba Sipeniece devās ciemos pie topošajiem vecākiem. Mēnesi pirms dēla nākšanas pasaulē Gunita un Kaspars priecīgi stāstīja, ka bērniņa gaidību laikā no vēl pilnībā nepabeigtās mājas pārvākušies uz dzīvokli, taču nezaudē sapni par savu māju.

Abi joprojām neēd gaļu un ir pārliecināti sava ceļa gājēji. Gunita toreiz atklāja, ka pašas gaišreģes spējas liek viņai nojaust, ka gaidāms dēls.

Nu zināms, ka Gunitas vīzijas atkal piepildījušās. Kā DELFI Izklaidei apstiprina pārim tuva persona, kura vēlējās palikt anonīma, Gunita un Kaspars nesen kā sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto dēlu.

Jau pirms puisēna nākšanas pasaulē pāris atklāja, ka dēlu sauks vai nu Aro vai Airo. Pagaidām gan nav ziņu par to, pie kura vārdiņa abi palikuši - skaistajos bērna pirmajos mēnešos pāris vēloties saglabāt zināmu privātumu attiecībā uz mazulīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!