Foto: Vida Press

Par šī gada Brazīlijas skaistāko dupsīšu konkursa Miss Bum Bum uzvarētāju tika kronēta apetītlīgās pēcpuses īpašniece Sjūzija Kortesa (attēlā). Daiļava šonedēļ fanus iepriecinājusi ar īpaši pikantiem foto, kuros galvenais objekts, protams, ir viņas seksīgais dibentiņš.

Ārvalstu mediji ziņo, ka 27 gadus vecā Sjūzija piedalījusies erotiskā tematiskajā foto sesijā. Skaistule plikiem pupiņiem pozējusi gultā, izrādījusies ar šampanieša pudeli un zīmējusies ar Jaungada svinību atribūtiku, un bildītes jau atkal sajūsminājušas daudzus.

Tāpat daiļava atklājusi savas nākamā gada apņemšanās. Kā vēsta mediji, Sjūzija nobriedusi vairs nesatikties ar futbolistiem un izvairīties no slikta, nekvalitatīva seksa. Savukārt faniem viņa novēlējusi panākumiem bagātu un laimīgu 2016. gadu.

Tiesa, pagaidām grūti spriest, vai Sjūzijai izdosies realizēt savas apņemšanās. Daiļava ir liela futbola fane, un savā dzimtenē viņa izpelnījusies pretrunīgu slavu, jo smukā dibena īpašniece gulējusi ar daudziem spēlētājiem. Turklāt viņa pati nemaz necenšas šo savu nelāgo netikumu noliegt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!