Foto: AFI

Otrdien, 12. janvārī, 80 gadu dzimšanas dienu svin tautā mīlētais komponists Raimonds Pauls, un, atzīmējot apaļo jubileju, DELFI Izklaide piedāvā nelielu maestro foto izlasi.

Paula džentlmeņa manieres un dzirkstošā humora izjūta roku rokā ar viņa talantu nodrošinājusi klausītāju mīlestību gan Latvijā, gan ārpus tās robežām, un, būsim godīgi, arī daiļā dzimuma pārstāves nespēj palikt vienaldzīgas.

Jau vairāk nekā 50 gadus precējies ar savu Lanu, saviesīgos pasākumos Pauls tomēr liek dāmu vaigos uzplaukt smaidam un, iespējams, arī kādai sirsniņai ietrīcēties straujāk.

Uz skatuves viņš ir sadarbojies ar daudzām Latvijā populārām dziedātājām. Nora Bumbiere, Margarita Vilcāne, Laima Vaikule, Liene Šomase, Ance Krauze, virkne dziedošo aktrišu, un šo sarakstu varētu turpināt.

Pēdējos gados spilgtākā sadarbības Paulam bijusi ar mainīgo un enerģijas pārpilno grupas Triānas parks solisti Agnesi Rakovsku, kura, gluži tāpat kā daudzas citas skatuves mākslinieces, atzinusi, ka strādāt ar maetro ir ne tikai liels gods, bet arī neatsverams ieguvums gan profesionālajā izaugsmē, gan dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!