Foto: Privātais arhīvs

Latvijas topošo māmiņu iedvesmotāja dizainere Kristīne Deimon (attēlā) arī septītajā grūtniecības mēnesī nenogurdama attīsta savu biznesu, staigā uz sporta zāli un turpina izskatīties satriecoši. Taču arī viņa ir tikai cilvēks – apņēmīgā sieviete atklāj savas sajūtas gaidību pēdējā trimestrī.

Daļa dizaineres fanu, iespējams, pat īsti neticēja tam, ka darbīgā sieviete ir grūtniecības pēdējā trimestrī - Deimon pēdējā laikā metusies darbos ar dubultu sparu. Taču arī šī supersieviete spiesta cīnīties ar gaidību laika ne tik tīkamajām blaknēm.

Iedvesmojošā topošā mamma savā Facebook profilā padalījusies ar gaidību pēdējā trimestra sajūtām, uzdodot jautājumu: "Kāpēc sievietes kā kaķenes nevar iznēsāt trīs mēnešus un piedzemdēt, piemēram, trīs kaķēnus?"

Deimon godīgi atzinusies faniem, ka neredz grūtniecības procesā neko sajūsmas vērtu. "Pat tad, kad patiešām esmu nokontrolējusi svaru un vairs klāt ne 30 kilogrami, bet 12 kilogrami, staigāju apkārt kā sarijusies miega zāles, liekas varētu kā lācis nogulēt sezonu!

Nerunāsim par bezmiegu naktīs un ik stundas skraidīšanu. Un, protams, kur nu bez pampuma. Bet tā aug tipisks tēva mazulis, nakts putniņš. Liels. Un sitieni, protams, kā mačo - ja sit, tad no sirds," sajūtās padalījusies Deimon.

Neskatoties uz neko, uzņēmīgā sieviete turpina sportot, lai gan tas nav viegli. Viņa atklāj, ka kardio treniņi kļūst arvien grūtāki, jo mazais ļoti spiežot uz leju. "Cīnos ar viņa kaprīzēm un pieveicu šo stundu," nepadodas Deimon.

Deimon smejas, ka mīļotais vīrietis viņu apaļīguma dēļ jau iesaucis par ronīti. Taču dizainere nenokar galvu un domā pozitīvas domas.

"Katru reizi, kad man ir diskomforts, es iedomājos - kad man būs 30 gadi, mani puikas jau būs lieli un patstāvīgi. Dzīve tikai sāksies!" ar prieku nākotnē skatās Deimon.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!