Foto: Publicitātes foto
Izskatīgas dejotājas uz bāra letes vai skatuves gozējas ikvienā pienācīgā naktsklubā, un tieši daiļās go-go meitenes nereti ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc ballīšu zvēri nedēļas nogalēs kājās auj labākās danču kurpes un jestrā solī jož uz kādu no galvaspilsētas klubiņiem.

Izskatīgas, talantīgas un valšķīgas go-go meitenes atrodamas visos Rīgas lielākajos naktsklubos - tradīcijām bagātajā izklaides vietā La Rocca, ballīšu zvēru mekā Coyote Fly, smalko ļaužu klubā Mai Tai, skaisto un turīgo cilvēku klubiņā First Dacha un citviet.

Meiteņu galvenais uzdevums ir iesildīt publiku un uzburt ballīšu atmosfēru. Tas tiek panākts ne tikai ar pavedinošām dejām, bet arī pieticīgu apģērbu, un reti kurš spēj palikt vienaldzīgs, vērojot daiļo go-go dāmu ķermeņu kustības.

Laika gaitā pievilcīgās go-go dejotājas kļuvušas par neatņemamu Rīgas naktsdzīves sastāvdaļu, un naktsklubu īpašnieki īpaši piedomā, lai tieši viņu izklaides vietā dancotu pašas skaistākās, seksīgākās, pikantāk tērptās, sapostākās un safrizētākās daiļavas.

DELFI Izklaide piedāvā nelielu apkopojumu ar Rīgas lielāko un iecienītāko naktsklubu go-go meitenēm darbībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!