Saimnieks meklē sievu iepazītais Alfrids Lipovskis pēc šķiršanās no šovā noskatītās Velgas Plataces nemet plinti krūmos. Jau 17. februārī telekanālā STV Pirmā varēs sekot viņa nākamajiem mīlas meklējumiem attiecību spēles Randiņš ar mammu ietvaros.

Šovā Randiņš ar mammu iespēja izveidot attiecības tiks dota cilvēkiem, kuriem jau ir bērni, pierādot, ka mīlestība iespējama arī tad, kad šķiet, ka viss skaistais ir jau noticis un piedzīvots.

Katrā sērijā satiksies jauna kompānija, lai kopā dotos uz randiņiem, kuru rezultātā, iespējams, uzplauks jūtas. Saviem vecākiem izvēlēties otru pusīti palīdzēs arī jau pieaugušie bērni.

Iepazīšanās maratonu 17. februāra vakarā uzsāks tieši slavenais Alfrids. Siržu lauzējs no Cirmas pagasta tiksies ar divām lieliskām mammām - pedagoģi Lilitu un restorāna vadītāju Mariku.

Ja Saimnieks meklē sievu ietvaros Alfrida izvēle krita uz blondīnēm, šajā šovā par viņa sirdi sacentīsies blondīne un tumšmate.

Kā atklāj ieskats pirmajā sērijā, Alfridam atkal tiks dota iespēja gozēties kameru priekšā ērtā apģērbā, jo siržu lauzējs kopā ar jaunā šova dāmām dosies baudīt SPA priekus.

Ekrānā būs redzama arī Alfrida meita, kura varēs palīdzēt tētim veikt liktenīgo izvēli. Alfrida uznāciens telekanālā STV Pirmā, kas, iespējams, beidzot sakārtos šarmantā seniora mīlas dzīvi, gaidāms 17. februārī .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!