Foto: DELFI

Lai gan šovs Saimnieks meklē sievu no televīzijas ekrāniem jau labu laiku ir pazudis, kaislības nerimst. Nesen tapa zināms, ka šķirtus ceļus nolēmis iet cerīgākais šova pāris Alfrids Lipovskis un Velga Platace (attēlā), un sieviete tagad paskaidrojusi, kāpēc abiem nav bijis lemts būt kopā.

Ļoti atklātā intervijā žurnālam IEVA Velga pastāstījusi savu pārbaudījumu pilno dzīvesstāstu – viņa bijusi vientuļā māmiņa, tad piedzīvojusi lielu mīlestību, kas beidzās, jo sieviete mīļotajam nespēja dāvāt bērnu. Šķiršanās radīto depresiju izdevies uzveikt, dzīve ritējusi savu gaitu, un tad pieņemts lēmums piedalīties šovā Saimnieks meklē sievu.

Vērīgākie TV skatītāji atceras, ka Velga bija viena no trim pievilcīgām un enerģijas pilnām gaišmatēm, ko šarmantais seniors Alfrids bija aicinājis uz savu sētu. Tieši viņai izdevās iekarot saimnieka simpātijas, un pāris šovā uzvarēja.

Abi paguva izbaudīt kopīgus ceļojumus, un jau šķita, ka šim stāstam būs laimīgas beigas, bet janvārī tapa zināms – Velga un Alfrids izšķīrušies, lai gan šova fani bija pārliecināti, ka viss izdosies un drīz skanēs kāzu zvani.

"Es arī cerēju. Biju jau visu sarunājusi ar darbiem un pat atradusi deju kolektīvu, kurā dejot, pārceļoties uz dzīvi pie Alfrida. Gribu viņam vēlēt – izturies pret savu sievieti tā, kā gribētu, lai izturas pret tavu meitu!

Laikam tajā visā biju vairāk ar prātu, nevis sirdi. Biju piesardzīga, bet ar cerībām par laimīgu sākumu vai laimīgām beigām. Taču nesanāca," intervijā atzinusi Velga. Viņa pieļauj, ka gluži vienkārši nav vēlējusies redzēt iemeslus, kāpēc Alfrids nav piemērotākā izvēle.

"Redzēju, tikai mazliet pievēru acis. Tomēr sapratu, ka gribu, lai vīrietis ir mans partneris, nevis valdnieks. Sākumā domāju: varbūt nav tik traki, varbūt par daudz gribu. Tomēr šīs attiecības nebija man pieņemamas.

Ne vīrietim, ne sievietei nav pār otru jāvalda, katram pašam jābūt savas dzīves noteicējam," sarunā ar žurnālu IEVA uzsvērusi Velga, kura gan dalību šovā nenožēlo – nekas nav zaudēts, tikai piedzīvotas nelielas sirdssāpes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!