Foto: Instagram.com/candyshopmansion/
Traverss Beinons (attēlā pa vidu) tiek dēvēts par pašu turīgāko Austrālijas pleiboju. Slavu vīrietis kaldinājis sociālajos tīklos, zīmējoties ar savu bagātību un lietām, kuras par to iegādājies. Nevienam nav noslēpums – liela nauda pievilina vieglas uzvedības sievietes.

Traverss sociālajos tīklos pazīstams ar segvārdu Candyman. Viņa Instagram blogam ir simtiem tūkstoši sekotāju, kas jūsmo par Traversa dižmanīgo dzīvesveidu, vērienīgajām izklaidēm viņa savrupnamā un padauzām, kuras spieto viņam apkārt.

Pieticīgi tērptas un pavisam kailas daiļavas ir neatņemama austrāliešu pleiboja dzīves sastāvdaļa, un Traverss to nemaz necenšas slēpt. Bagātnieks sociālos tīklus burtiski pārpludina ar bildēm, kurās iemūžinātas viņa mūzas.

Pēdējā laikā turīgais sociālo tīklu zīmulis kļuvis pilnīgi nevaldāms un miesaskārs – vairākas reizes nedēļā viņa villā pulcējas seksīgas sievietes, lai paplunčātos baseinā. Arī uzkopšanas darbus savrupnamā daiļavas visbiežāk veic plikiem pupiņiem.

Nereti Beinons sarīko orģijas, kurās viens pats meņģējas gultā ar vairākām padauzām, un šīs izklaides, protams, tiek iemūžinātas erotiskos foto. Sievietes viņa dēļ ir gatavas darīt visu, un laika gaitā austrāliešu pleiboja Instagram profils kļuvis par viegli pornogrāfisku blogu.

You didn't think I built a cinema just to watch movies #3Dmovies #popcornandplay #goldasscinema #candyman #candyshopmansion

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Feb 22, 2016 at 12:32am PST

Pool days #candyshopmansion

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Feb 19, 2016 at 4:44pm PST

Who needs life jackets #floatingdevices

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Feb 12, 2016 at 1:47am PST

My busiest day of the year #burnthecandlefrombothends

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Feb 13, 2016 at 10:08pm PST

Increase your odds, fish with a net. #fishingismyhustle

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Feb 9, 2016 at 8:31pm PST

One Life, One Speed. #flatout

A video posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Feb 10, 2016 at 8:35am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!