Foto: DELFI
Nedēļas izskaņā gandrīz 100 Latvijas vīrieši labākajos gados devās uz atlasi jaunam TV šovam īstiem večiem. Lai piedalītos tajā, kungiem bija jābūt pozitīvisma pilniem un ne vieglākiem par centneri.

"Kopā bija pieteikušies aptuveni 300 vīriešu, uz atlasi uzaicinājām 120, atnāca nepilni simts. Bet atlases rezultāti ir ļoti iepriecinoši, jo lielākā daļa vīriešu bija atbilstoši šova konceptam," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta topošā šova producents Kristaps Valdnieks.

Pieteikties tika aicināti vīrieši labākajos gados un ar īsta veča svaru – no 100 kilogramiem uz augšu. Ekrāna piedzīvojumam tiks izvēlēti pieci mērķtiecīgi kungi, kuri grib ieviest savā dzīvē pozitīvas pārmaiņas, taču tas nebūs saistīts ar tievēšanu.

"Šovs paredzēts ļoti pozitīvs, un tā ideja ir parādīt, kā cilvēks var mainīties uz labo pusi. Sāksim filmēt jau drīz, bet ekrānā viss būs baudāms rudenī. Par nosaukumu vēl diskutējam," atklāj Valdnieks.

Kā novēroja DELFI Izklaide, lielākā daļa vīriešu, kuri bija ieradušies uz atlasi, atklāja, ka dalībai tajā viņus pieteikušas sievas. Kā savu nodarbošanos lielākā daļa minēja uzņēmējdarbību.

Interesanti, ka galvenais iemesls, kura dēļ vairākiem gribētājiem jau nācās izstāties no cīņas par iekļūšanu piedzīvojumā, bija auguma proporcijas. Daļa vīriešu tika aizsūtīti mājās, jo nebija gana būdīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!