Foto: Superpechkin.livejournal.com/
Daudzi savu kāzu dienu vēlas padarīt īpašu un neaizmirstamu, tādēļ svinīgā ceremonija un dzīres tiek ieturētas kādā noteiktā tematikā. Krievu pāris Vitaļiks un Irina (abi attēlā) šim notikumam piegājuši ar krietnu devu humora un ironijas – viņi sarīkojuši gopņiku kāzas.

Krievijas kriminālā subkultūra gopņiki komentārus neprasa – pasaulē par treniņtērpos un balles kurpēs tērpto bandītu izdarībām leģendas klīst jau gadiem ilgi. Tāpat nevienam nav noslēpums, ka krievi prot precēties ar vērienu.

Krievu blogerim Superpechkin pirms pāris gadiem bijusi tā laime paviesoties kāzās, kuras ieturētas gopņiku labākajās tradīcijās – līgavainis laulājies sporta biksēs, dzīres notikušas parkā uz soliņa, savukārt viesu vidū bijuši visai kolorīti tēli.

Kā vēsta blogeris, pāris vēlējies šo dienu padarīt unikālu un neaizmirstamu, tādēļ ne tikai līgava un līgavainis pieturējušies pie gopņiku tematikas, bet arī viesiem ielūgumos stingri norādīts, ka jātērpjas Krievijas ielu huligānu ierastajā stilā.

Lai gan kāzas notikušas jau senāk, nesen tās, pateicoties izklaides portālam Weird Russia, atkal izceltas slavas saulītē, kā jau tas mēdz notikt ar ļoti labām lietām, un ceremonijā tapušie foto sajūsminājuši daudzus interneta lietotājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!