Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 11. aprīļa, vakarā TV3 skatītājus atkal iepriecināja šovs Precētie pret brīvajiem, kurš Latvijas aizņemtajiem vīriešiem sniedz iespēju oficiāli krāpt sievas. Spēle kļūst ar katru mirkli karstāka – šoreiz tās dalībnieki ne tikai ļāvās skūpstiem, bet arī kameras priekšā izģērbās un izteica bildinājumus.

Šova galvenā varone bija blondā daiļava Līga, kura viena audzina divas meitas. Sievietes mērķis nebija pieticīgs. Līga uz šovu nāk, jo vairs negribot "tikai padraudzēties", tāpēc puišiem uzreiz tika jautāts, vai viņi gatavi precēties.

Meitene tikās ar trim jauniem vīriešiem – aizņemto sitaminstrumentālistu Elviju, kurš pēdu jaukšanai izlikās par Kārli, precēto paraplānistu Dmitriju, kā arī brīvo Robertu, kurš strādā metālapstrādē.

Randiņš ar Dmitriju izvērtās varen karsts – precētais puisis meiteni pacēla 300 metru augstumā virs Rīgas, turklāt neskopojās ar bučām. Visu vēroja puiša sieva un divu bērnu mamma, kura vēl deva vīram padomu "nobučot tā kārtīgi" svešo daiļavu.

Līga pēc randiņa atklāja, ka puisis atstājis pārliecinošu iespaidu, bet Dmitrija sieva kļuva mazliet tramīga.

Randiņā ar Elviju jeb Kārli Līga pārsteidza ar neparastu prasību – meitene lūdza, lai puisis viņu bildina, ko jaunietis nekavējās arī izdarīt.

Pirms trešā randiņa Līga nopietni apsvēra iespēju ar puisi "laizīties", bet galu galā izlēma ievilināt puisi vannā. Tā kā trešais puisis bija brīvs, vannošanās izdevās varen jauka, bet šova skatītājiem bija iespēja papriecēt acis ar abu jauniešu gandrīz kailajiem ķermeņiem.
Fināla randiņā Līga lūdza visus vēlreiz pierādīt, ka viņi ir brīvi. Dmitrijs metās Līgu celt gaisā un mīļot. Tomēr meitene šoreiz perfekti atšifrēja, kuri ir aizņemtie. Līga un Roberts kopā tika pie 1000 eiro naudas balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!