Foto: Instagram.com/kendalljenner/
Tas, ka visas trīs Kardašjanu māsas regulāri izrāda savas intīmākās ķermeņa daļas, nav nekāds jaunums. No vecākajām ģimenes sievietēm iedvesmojas un viņām pa pēdām cenšas sekot arī abas jauniņās pusmāsas – Kendela (attēlā) un Kailija Dženneras.

20 gadus vecā Kendela ir pieprasīta un iecienīta modele. Savulaik viņa pa mēli jau defilējusi plikiem pupiņiem, taču jaunākie attēli, kurus daiļava publicējusi savā Instagram foto blogā, liecina, ka arī ikdienā viņa labprāt staigā bez krūštura.

Aizvadītajā nedēļā Kalifornijā atklāts leģendārais mūzikas un mākslas festivāls Coachella. Kā ierasts, arī šogad to ar savu klātbūtni pagodinājusi vesela plejāde kino, mūzikas un citu sfēru superzvaigznes.

Coachella cienītāju vidū ir arī Kendela, kura šogad īpaši piestrādājusi pie sava brīvdomātājas un hipijmeitenes tēla – daiļava publiski izrādījusi krūtsgalus.

Festivāls paparaci ir darbīgs laiks, jo tiem nākas pamatīgi noskrieties, lai iemūžinātu visas slavenības. Savukārt Kendela slavenību fotogrāfiem uzdevumu nedaudz atvieglojusi, savā Instagram foto blogā publiskojot vairākus pikantus momentuzņēmumus, kuros zem mežģīnēm rotāta topiņa redzami viņas krūtsgali.

🌟⭐️🌟

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Apr 17, 2016 at 9:09am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!